Kızlar 4 gündür bebeğim aşırı huysuz sürekli ağlıyor öyle ağlaması normal değil yani asla susmuyor meme de gezme de vs kolik vs mi oldu bilmiyorum yardım edin nolur çok kötü nasıl susturabilirim gazı var biliyorum ama 4 gündür ağlarken susuyordu en azından bugün susmuyor da rezene vermek zorunda kaldım şimdi uyudu ama üzülüyorum onu verirken de çünkü bayılıyor gibi oluyor tepkileri flnn hastaneye götürelim diyorum ama eşim her şeyde hastaneye götürmeyelim mikrop kapar vs deyip bana kızıyor 41 günlük bebeğim
Atak haftalarına girmiş olmalı 7 8 9.hafta bizimde cok zor gecti bir süreç bu sabırlı olmaya çalışın sizin stresiniz üzüntünüzde ona geciyor bi an ve gececek diye dusunup devam edin Allah kolaylik versin
Çok üzülüyorum öyle kesintisiz bişey olmuş gibi ağlayınca biraz panik yapıp sesimi yükselttim istemeden elimdn bişey gelmediği için kendimi çok çaresiz hissediyorum başı şuan buz gibi oldu acaba agladi diye mi yoksa başka bir problemi mi var bilginiz varsa yazar mısınız
Siz sabah akşam rezene ve kimyon karışımı için bebeginize de gecer bağırsakların kıvrımları olusuyor 15. Gunden itibaren gaz vs. Bundan oluyor öğrenecek hepsini bebiş Allahın izniyle
Hwr yemekten sonra kimyon ye kimyon tanesi al onu rezeneyle demle ic emzirme sonrası üst gazını çıkar canım
Rezene içmeye çalışıyorum bebeğim için ama çarpıntı yapıyor fazla içemiyorum canım romatizma var kalbimde bir çay kaşığı bebeğe veriyorum onun yerine
İnşallah teşekkür ederim ya nasıl baş edecem bilmiyorum bir an önce geçer inşallah
Bwbek icin gaz damlası alabilirsin
Aniden agladiginda ben güzelce pamuklu bi battaniyeye sariyor ve kucagimda pis pış yapıyordum ya da besikte de yapabilirsiniz beyaz gürültü de sakinlestiriyor mutlaka ayaklarini sıcak tutun ben kollarinin altindan sararak ayaklarini hic acik birakmiyorum halen daha sararim arada aciyorum ayaktan soguk aldinmi gaz daha aci verici oluyor
Bi şey giydiriyor musunuz kafasina
Nurse marka aldık kullanıyoruz 9 ekimden beri
Hepsini denedim asla durmuyor çırpınıyor normalde aç olmasa bile memede durur onu veriyorum onda bile başını sağa sola hareket ettiriyor tepiniyor ayaklarıyla beni ittiriyor
Hayır banyo yapınca bir şapka takıyorum normalde kullanmıyorum
Muhtemelen atak haftasi sabredecedecegim bacım
Peki ne kadar sürüyor atak haftası Allah razı olsun canım
Kullanin inşeAllah havalar sogudu burun akintisi falan yasarsiniz o daha minicik bingildak soguk alir
Benim 3 hafta sürmüştü
Ya gerçekten var mı öyle bisey
Allah sabrımızı arttırsın o zaman