36 haftalık doğum yaptım bebeğim 3 ay 1 haftalık sürekli agliyor kucak istiyor 1 saatte 1 emziriyorum cokemmekten bu defa kusuyor gündüz uykuları çok kısa yarım saat uyusa şükür ediyorum neden boyle ne zaman gecicekbu ağlamalar
5 ayligiz ayni anlattiginiz gibiyiz hatta gunduz uykumuz hic yok denecek kadar az
Desene bitmeyecek sürekli kucakta indirdiğimiz gibi ağlıyor
Muhtemelen uyku gerilemeleriniz başlamış. Gündüz uykuları çok kısalır bazen 15 dk bazen 20 bazen 30 . Geçici bir durum. Bebeğiniz sizin uyku aralarında yeniden uykuya daldiginiz gibi uykuya yeniden dönüş yapmayı henüz bilmiyor. Bu süreçte bunu öğrenecek. Bebeğiniz uyandığı zaman hemen yataktan almayın. Destekli bir uykuya geçiş şekli varsa aynı şekilde onu tekrar ederek tekrar uykuya geçirmeye çalışın. Bu şekilde git gide uyku süreleri uzayacak ve kendi kendine uykuya dönmeyi öğrenecek. Kızım da bu süreci bu şekilde aştık ve uykusu bölündügunde uykuya dönüşleri şu an gayet iyi. Nasıl uyutuyorsaniz aynı şekil kaldırmadan devam edin. Emme konusuna gelince kusma konusunda iyi bir gözlemci olun. Reflü kaynaklı da olabilir. Özellikle bir süre sonra bu kusmalara kilo kaybı da eklenirse kesinlikle doktorunuza danışın.
Doktora götürmüştüm reflü dendi ve meme de sakinlestigi için sürekli emmek istiyor kilo alımı güzel hatta fazla bile alıyor dedi doktorumuz sürekli kucakta indirdiğim an avaz avaz ağlıyor 2 çocuğum daha var onlara yetemiyorum artık