Acil yardım kızlar

5 aylık bebeğim grip oldu ateşi falan yok. Ama huzursuz sürekli hapşırıyor ne mama ne meme almıyor çay kaşığı yarısı kadar aferin şurup verdim :disappointed_face: doğal yollar önerin lütfen..

Bebeğin daha çok küçük.. birşey önermek riskli olabilir

Bol bol emzirin derim

Burnunu temizlemek çok önemli . Bol bol burnunu temizle doldukça. Biz öyle atlattık. Benimki öksürüyordu da. Hava verdim o da burnunu akıttı ve öksürüğünnü geçirdi çok şükür. İlaç vermedim. Öksürük yoksa burnunu temizle. Geçmiş olsun canım.

Aferin şurup ona agır gelmezmı bol bol emzırın bıde hemen oyle ılac takviyesi yapmak bagısıklık kazandırmıyor hastalıklarla bol bol emzırın ve deniz suyu ıle burnunu acın yeterlı burnu tıkalı olmazsa daha ıyı okur ıcın agırlasırsa bı cocuk doktor gorsun ALLAH şifa versın tez zamanda ıyı olur İNŞALLAH :rose:

Bunlari dene

Guzel kardesim kafanıza gore neden ilac veriyorsunuz bebege anlayamıyorum o kadar riskli ki bu yaptıgınız sey. Altı aydan kucuk bebeklere her ilac verilmez verilenlerde kilo bazında hesaplanarak verilir. Benim bebegimde altıncı ayından once iki kere grip oldu sadece burun temizliği önerdiler. Sık sık burnunu temizleyin ve o ilacı bir daha vermeyin. Atesi falan olursa dra goturun. Calpol tylol dısında bu aydaki bebeklere ilac yazmıyorlar diye biliyorum. Aferinin içeriğinde başka bir madde varmıs bu da altı aydan bebeklere verilirse nefes darlıgı kalp atımı duzensizliği yapabilirmis. Bebeklere ayına gore ilac yazılıyor lutfen dr onerisi dısında evde ilaç vermeyin cok riskli

Bol bol sıvı tüketimi ve burun temizligi olacak başka birsey yok .

Benim oğlum 7 aylık geçen hafta grip burun tıkanıklığı uğraştık durduk. Sık sık burun temizliği ve buhar vermeyi önerdi doktorumuz ve hiç bıkmadan yaptım. Birde küçük kavanoza zeytinyağı içine de 3 tane sarımsağı iyice ezdim beklettim onu da ayak tabanlarına sürüp masaj yaptım çorap giydirdim ve öksürüğü azaldı gece rahat uyudu. Gün içerisinde de yaptım günü güzel geçti ve atlattık sizde deneyin bence

Teşekkür ederim hanımlar