Kızım Masal Mira 2 aylık son 2 haftadır günde 1 kere kaka yapıyor ve aşırı sulu ayrıca sesli. Doktor kilo alımı güzel dedi ishal mi doymuyor mu bilmiyorum yaparken çok ıkınıyor yapınca çok rahatlıyor eğer sorun olmazsa fotoğraf atarım yardımcı olursanız sevinirim
Benim bebeğim de öyle yapiyor ve 5 6 defa yapıyor doktor kakasina bakti normal ddi sümüksü ve kan görünce panik olmal lazım
Günde bir kere yapmaya başladı birde
Sesli ve sulu ise ishaldir ve sade sıvı ise kakasinda bir şey yoksa bazen böyle ufak şeyler oluyo ya onlar yok ise bebek ishal die düşünüyorum keyfi nasl yerinde mi?
Bnim bebeğim herrgun kakasını yapiyo bnce bi doktor değiştir gunde bir defa kaka yapması ne bilim icin rahatlasın die tahlil iste geçmiş olsun
Bnim icin sıkıntı yok atablrsn
Kakası normal görünüyor cnm bnim oglanin da böyle
Keyfi yerinde mi?
Yapana kadar çok ıkınıyor yapınca baya keyifli
Ya kıyamam ama bi doktor değiştir bnce röntgen fln çeksinler
Bebekler kaka yaparken 20 ila 30 dk arasi ikinirmis kendimizden pay bicelim bu konuyu kakasida normal gorunuyor benimkide boyle keyfi yerindeyse sorun yok kabiz olsa sert olur
Peki günde 1 kereye düştü o sorun mu
Canim ben doktora 5 6 defa yapiyor dediğimde çok yapiyor dedi amaa kakasi normal dedi 45 gunluklen soylemisti
Benim oglumun da aynisi doktor bana karnini sicak tut dedi. Kabizliktan degil gaz dan kaynaklaniyormsu zorlama ve ikinma
Aynen bende sıcak tutunca rahatladı teşekkür ederim hepinize
Benim bebeğim 13 günlük her gaz çıkardığında azda olsa kaka yapiyor ve günde 5 6 defa yapiyor ama ishal degil birkac gündür kakasi bu sekilde neden acaba
Mama kullanıyor musunuz? Kızım masala Aptamil kullanmıştım sonradan kendisi içmek istemediği için bıraktım onunda mama kullanırken böyleydi ama normal olduğunu söylemişlerdi
Evet bebelac gold veriyorum ama sadece geceleri 2 ölcek dünden beri vermiyorum ama denemek icin mama dan mi diye
Şu an durum nasıl?
Yani sümüksü kismi azaldi biraz ve gaz atmasi daha cok azaldi sali gunu randevu aldim doktoruna götüreceğim bakalim ne diyecek
İnşallah iyi sonuçlar çıkar