Ya kızlar lütfen biriniz akıl fikr verin bana. Daha 3 ay 16 günlüğüz 2 gündür bebeğimde tuhaf haller başladı eskiden yavaş yavaş salya akıtmaya başlıyodu şimdide baya salya akıtıyo huzursuzlanıyo herşeyi ağzına götürüyo kemiriyor birden çok emiyor birdende memeyi bırakıp ağlıyor diş etini kaşıyınca sakinleşiyor normal mi? Dişmi çıkarıyor atakmı yoksa bilemedim. Annemler falanda yeri beyazlamış diş çıkıcak diyorlar kaşıyıcıda aldm sakinleşsin diye pek tutamıyor kendim kaşıyorum. Panik içindeyim belki diş değildir zarar veririm diş etlerine diye çokta kaşımıyorum. Nasıl birşey biri anlatsın ![]()
Dis zaten dis tir canim ama hemen cikmaz uzun surer.jole felan al
Çıkmasa da oluşmaya başlıyordur zaman alacak tabi çıkması tedagil kullanabilirsin rahatlatır zeytinyağı karanfil kürü yapanlar var deneyebilirsin
Çok teşekkür ederim denemedende bi doktora sorayım ilk çocuk diye pek anlamıyorum. Sadece beyazlamış o kadar bide dediğim bu şeyler var ama ateş yok acaba atakmı diyede düşünüyorum
Bu kadar erken olması şaşırttı gerçekten pek anlamıyorum. Doktorada danışıcam bakalım ne diyor jel kullan derse yapıcam bide karanfille zeytinyağı iyidir diyolar onuda denerim
Bende kullandim karanfil
Diş ama hemen çıkmıyor canım şuan dişleri yerleşiyor bizim belirti ve sancılarda 3.5 aylıkken başladı 8 aylıkken ilk dişi patlatabildi. Tetagil ve dentigel ağrılarına iyi gelir tavsiye ederim. Patlamaya yakında zaten kesmiyor ateşi de çıkıyor o zamanda 4 saatte bir calpol verirsin
Tabiki sorabilirsin için rahat eder hem 4. Ay atağıda gümbür geliyor olabilir hepsi üst üste gelmesi kötü olur tabi kolaylık versin rabbim