Acılllllllll kızlar

Kızlar bebegım 4 aylık burnu tıkanık burnu dolu yanı temızledım ama sanırım hasta oldu o yüzden gozlerınden de yaş gelıyor hapşırıyor da sureklı ne yapmam lazım hasta olduysa da nasıl rahatlar

Bebekler için burun serumu var eczaneden alabılırsınız tuzlu su yani ben tıkandıgı anda sağ ve sol burun delıgıne 2.5ml toplam 5 ml sıkıyorum ve aspiratör ile cekıyorum hiç tahmin etmeyecegım sekılde sümük çıkıyor ondan sonra rahatlıyor eger agzı acık uyuyorsa ya da nefes alırken ses gelıyorsa yapıyorum ve gece uyumadan once kontrol edıyorum. Çok sık yapmayın bu sefer burun mukozası bozuluyor ve gecen kan geldı nokta kadar biraz abartmıştım ama 2-3 gunde bir yapınca iyi oluyor. En büyük hastalık sebepleri burundan nefes alamadıkları ıcın agızlarını acıyorlar ve bogazları kuruyup mıkroplar hızlı bulaşıyor.

Dra götürün kulaklarına bogazına da bakılması lazım ciğerlerini dinlemesi lazım drun. Cunku kucuk bebeklerde Allah korusun cok hızlı ciğere inebiliyor soguk algınlıgı. Dra gidin içiniz rahat etsin. Her beslenmeden once burnunu acın serum fizyolojik ile.