Adana Çocuk doktoru

merhaba güzel anneler bebeğim için çocuk doktoru arıyorum iyi güzel ilgilenen 50 günlük şuan 10 gün sonra kalça testi için götüreceğim birde devamlı bir doktoru olsun istiyorum özel hastane devlet hastanesi fark etmez önerilerinizi bekliyorum

1 Beğeni

Merhaba, aramıza hoş geldin canım :cherry_blossom: @adana-anneleri öneriniz var mıdır?

Merhaba biz 1 aylık kontrolünde seyhan başkentte burak poyraz diye bir doktora gitmiştik maalesef verdiğimiz parayı asla hak etmedi doğru düzgün ne muayene etti ne bir şey şuan yenişehir hastanesinde gözde atasever yıldırıma gidiyoruz aşırı ilgili ve çokta güzel muayene ediyor

Şehir hastanesinde Selver Köylüoğlu’na gidiyoruz.Memnunuz.Ama randevu bulmakta çok zorlanıyoruz

Benim hic sabit doktorum yok. Ozelde ki cocuk doktorumuz saglik ocagi ilgilenecek dedi

Onlarda beni çocuk sağlığına yönlendirdi

Ben Çukurova devlet hastanesinde Ayşegül yeğine gidiyorum çok tatlı ve ilgili bir doktor

Bu başlığı yeni gördüm ben Medline hastanesine gidiyorum özgül hanım mükemmel bir doktor verdiğim paraya değiyor. Çok güzel ilgileniyor herşeyi detaylı anlatıyor bilgi veriyor tane tane aşama aşama anlatıyor her ay yapılacak olanları düşünürseniz tavsiye ederim

Merhaba , bizde 51 günlüğüz Dr. Bülent samlıya gidiyoruz ve çok ilgili özel ama istediğimiz an ulaşabiliyoruz o yönünü çok seviyorum öneririm sizede :smiling_face_with_three_hearts:

Özel ise güzelyalı hastanesi mehmet emin hocayı öneririm
Yaşı var çok ilgili saat kaç olursa olsun telefonu açıyor açamazsa 5 10 dk içinde kendi dönüş yapıyor msj dahi atsam 5 dk içinde cevap veriyor
Ben çok memnunuz doğduğundan beri ona gidiyoruz