Adana'da yaşayan var mı

Kızlar merhaba,

Hem bebeğim için hem kendim için (tesettürlüyüm) bayram alışverişine çıkacağım. Adana’da böyle mağazaların toplu olduğu bir yer var mı? Ya da öneriniz olan mağaza var ise bakmak isterim.

Biz genelde avmlere giderdik çünkü çarşıda park yeri sıkıntısı oluyor. Ama çarşıda da güzel mağazalar var.

1 Like

Ben 6ay felan Osmaniye’de yaşadim ve mağazada çaliştim Adana’da yaşayanlar alışveriş için osmaniyeye giderlerdi neden acaba

1 Like

Çarşı dediğiniz yer tam olarak ne diye geçiyor? Yaklaşık 2 senedir buradayız ama ilçede yaşıyoruz. Avm dışında da merak ediyorum mağazaları :face_with_hand_over_mouth:

Büyük saatin oradaki boğalar sokağın da toptancı tesettür giyim yerleri var ben ordan alıyorum. İsmet manil bir dükkanın adı da

Konuma büyüksaat ya da çetinkaya yazabilirsiniz. Zaten oraya gidince her yerde mağazalar var sağ sol iş yerleriyle dolu. Dolmuşlarda çetinkayanın yakınından geçer hep.

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkürler

1 Like

Rica ederim ne demek. Bu arada denk gelirseniz optimumda ve esas 01 de garaj günleri oluyor. Mağazalarda tek kalan sezonu geçen veya hafif defolu ürünler satılıyor. ( Biz eşime imzadan mont aldık normalde 2000tl civarı olan mont orda 400 tl ydi sadece fermuarı diş atmış onu yaptım giyiyor çok da memnun kiğılıdan gömlek aldık düğmesi kopmuş yedek düğmesi vardı diktim babama hediye ettim. Defo denmez bile düzeltilip giyilebilir ürünler. Kıyafet dışında ayakkabı çanta mobilya halı mutfak malzemeleri de var. )

Onları da takip edeyim. Artık buraya da alışmak lazım. Doğumdan sonra bedenimi de tam kestiremiyorum. Düzgün yerlerden denemek lazım. Yorumlarınızı dikkate alacağım çok teşekkür ederim :heart:

1 Like

Rica ederim ben daha önce Adanada yaşıyordum eğer yine sormak istediğiniz bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :smiling_face:

Allah razı olsun, aklımda kalacaksınız :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Amin cümlemizden :folded_hands:t2::cherry_blossom: