Adet gecikmesi

Kızlar şu an 5 gün gecikti olacak gıbıde agrı var ama olmuyorum gebelıkte yoktur dıye dusunuyorum normalde duzenlıydı en fazla 2 gün falan gecıkırdı test te yapmafım şimdi yapsam bırsey varsa bellı olurmu

Eczaneden test alıp yap bence. Benimde düzenliydi 5 gün gecikti test yaptığım da hemen çıkmıştı.

Bu aylarda herkes bir gecikme yaşıyor ya. Benimde bu ay 5 gün gecikti çok korktum ama oldum ben ilaç kullanmıştım onun etkisinden geciktim sanırım ama içiniz rahat etmiyorsa test yapın silik bile olsa çıkar yani varsa

Kafam o kadar karıştıki gercekten dün 5. Gündü gecikmenin test yaptım hiç bir şey yok. Bugün 6. Gün ne agrı var olacak gıbı ne bısey en azından gebelik vrmı yokmu emin olsaydım içim rahat ederdı:frowning:

1. Gün gecikmede yaptım hiç bir şey çıkmadı valla napcam sasırdım gelmeyıncede aşırı stres oldum offf

Streste gecikmesine neden olabiliyor :face_with_peeking_eye:

Ama ben geciktikce daha çok stres yapıyorum allahım internetten nelere nelere baktım soğan kürü kekik çayı falan yapıp yapmama arasındada kararsız kaldım offf valla

Beklenen şeyler geç olur ya . Bu ara istemeden kafanıza takılan birşey olmuş olabilir belki. Yada uykusuzluk bile stres sebebi

Siz yinede emin olmadan böyle şeyleri yapmayın hamile iseniz eğer yaptığınız şey bebeğe zarar verebilir Allah korusun. Biraz daha bekleyin olmasanız kan verin. Bende gecikince bi düşündüm adet söktürücü falan mı yapsam diye ama korktum dedim eğer hamileysem bebeğime zarar vermiyim

Stres yapınca da gecikir. 4-5 gün daha bekle olmazsa kan tahlili verirsin direk.

1 Like

Evet oyle yapacagım artık sağolun

1 Like

Orasıda var en iyisi hiç bir şey yapmadan beklemek 5-6 gun daha gelmezse tekrar test yapcagım artık