Kızlaar gecikme yaşayan varmı aranızda 7 aylık bebeğim var test de yaptım negatif ama hasta olmadım 10 günü geçti nerdeyse
Kan ver canım belli olur düzenli mi adetin kaç aydır adet görüyon
Son adetimi geçen ay 18nde olmuştum
Anladım cnm tekrar test yap snra da kan ver
Adet oldunmu benim oğlumda 10 aylık 9 gün gecikti yarın doktoragidicem bende korkuyorum
Doğum sonrasi adet duzensizliği oluyor canim.
Oldunmu adet
Kızlar 10 ay önce doğurdum. Adet günüm 9 gün geçti. Bugüne kadar maydanoz suyu iççtim iki kere soğan suyu içyim sökülsün diee şüphem yoktu çnkü. Test aldım erken testten. Negatif çıktı ozaman 7 günlük gecikmiştim şimdi 9 oldu hayls bişe yok yarın doktora gitçem ama dayanamadım sizede yazıyım dedim siz ne düşünüyosunuz. Doğal korunuyoruz bi şüphemiz yok
Çok normal emzirme devam ettiği sürece. Benim bebeğimde on aylık her ay 10 gün geçiyordu ilk defa geçen ay 3 gün geçti. Yavaş yavaş düzen bulacak heralde bu şekilde.
Yok kuzum benim sütüm bitti baya oldu biteli adetimde çok düzenli gidiyordu
Ben de aynı ayda gecikme yaşadım. 20 gün gecikti hatta sonrasında oldum.
Yaa senin durumun baya riskli o zaman emzirme %100 olmasada bir koruma sağlıyor zaten gecikmelerde bu yüzden oluyor. Sen emzirmiyorsunda test yaptırmanda fayda var kafan rahatlar en azından. Bazen stres veya ilaç kullanımındada adet düzeni bozuluyor belki öyle bişeyde olabilir.
Erken gebelik tes yaptım 7 gün grcikmişken negstif çıktı yarın dr a gidicm çok sabırsızlanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun zaten iki çocuğun vardı diye hatırlıyorum gebelik varsada üzülme
Canım doktora gittim muayene etti test yaptım eve geldim adet oldum
Stresin azaldığı için olmuşsundur
Merhabalar adetiniz düzenli miydi.
Adet olacakmış gibi karın ağrısı çektiniz mi. Benimde gecikti adet olacak gibi karın ağrısı çekiyorum ama hala olmadım.
Adetim düzenliydi. Adet oldum on gün geötikten sonra. Gecikme olmuş . Ama hafif ağrı oluyodu gidiyodu hiç adet ağrısı gibide değildi boşuna korkmuşum
Bende şuan o durumdayım inşallah bende boşuna korkuyorumdur
Kç gündür olmdın