Merhabalar anneler 46 günluk olduk sezeryan doğum yaptım 46 gün boyunca ilk hafta hariç kanamam normaldi hatta son lekelenme şeklindeydi bugün aşırı kanamam oldu regl mi yoksa başka bı sorun mu var acaba yardımcı olur musunuz
adetdir doğumdan sonra içerde kalan kanlar dökülüyor o yüzden çok gelmiş sizde de .Git gide azalıcaktır
Kanama devam etmediyse adet değildir , lohusa kanı devam ediyordur
40 günün 30 günü lekelenme şeklinde oldu son 10 gün hiç olmadı 46. Gün aniden geldi 3 gündür devam ediyor
3gün içinde azalma oldu mu ?
Kesilip tekrar başladıysa adettir
Beyzanurun dediği gibi
Benimde ole canim 50 gunluk olduk 2 gundur cok kanamam var orkid dayanmiyor tasiyor o derece 35 gun surdu kanamam simdi adet oldum 2 gundur perisan oldum
5gun azalma Olmadı bugün 6.gun bakalim
Doğumdan sonra 3 ay geçti hala regl olmadım…
Ohh ohh
Bebeğim 3 aylık 2 .ci adetimi oldum. Demekki herkezde değişiyor
Evet değişiyor bencede, ama keşke olsam
Doğum yapalı 32 gün oldu ilk bir hafta normal kanamam vardı sonra kesildi bir kaç gün 14. Günde aşırı kanamam oldu benimde bir gün kesilip bir gün kanıyordu 7. Gün kesti bir kaç gün, sonra ara kanamalarim devam etti şuan hala kahverengi kırmızı karışık bir renkte lekelenmem devam ediyor ama önceki doğumumda kirkimdan sonra çok kanamam olmuştu ve çok korkmuştum bir kaç gün içinde düzeldi neden bir anda kan boşalması yaşıyoruz hiçbir fikrim yok