Adminin tatlışlığı, pamukluğu, yumoşluğu hakkında

Kızlar hani burada çokça soru sormuşumdur bugüne kadar. Hepsinin altına da adminden öyle yanıtlar geldi ki. Bilgilendirici olmasını geçtim o nasıl tatlı üslup, o nasıl motivasyon, o ne şeker dil öyle. Hani problemim şu diyorsun, daha bilgilendirme yaparken bir parmak merhem çalıyor zaten. Ama gelin görün ki ben doğumda bebeğimle birlikte beynimi de çıkarttığım için admini ve bu yanıtları yapay zeka ürünü sandım ve teşekkür bile etmedim layıkıyla​:joy: yapay zeka olmadığına kanaat getirerek bu başlığı da teşekkür mahiyetinde güzel adminimiz için açtım. Şimdi biriniz çıkar da “e zaten o yanıtlar yapay zeka ile veriliyor” derse ben zekama güvenimi hepten kaybedicem​:joy:

6 Beğeni

Çok tatlısın canım teşekkür ederim. ben elbette bir yapay zeka değilim. :slight_smile: Bildiğin canlı kanlı bir insanım :slight_smile:

3 Beğeni

Bir ara mucize anne uygulamasında mucize teyze diye bir kullanıcı vardı. o yapay zekaydı mesela.

Sonradan bu teyzeyi kaldırmıştım :slight_smile:

1 Beğeni

Zeynep degilmiydi adin yanlis hatirlamiyorsan

Hatice adminin adı

Evet canım Hatice adım. Mucize Anne’de ilk zamanlarda Zeynep diye bir admin daha vardı. Onu hatırlıyor olabilirsin

1 Beğeni

Evt mucize anneden hatirliyorum

1 Beğeni

Bu konu gecmisti aramizda kizlar ilk once isimin admin oldugunu zannettiler.
Megersem admin yonetici demek mis

1 Beğeni

Evet ingilizce yönetici anlamına geliyor administrator’un kısaltılmış hali :slight_smile:

1 Beğeni

Keşke burdaki adinizda admin olsa… mucizebebek çok uzun…

1 Beğeni

tamam buradaki adımı da admin olarak değiştiriyorum :slight_smile:

Şekersin şeker :heart::heart::heart:

1 Beğeni

AA değişti valla… sağol adminim. Böyle dahaxkolay sarabilirim size. Nede olsa burda mod falan değilim :rofl:

Uygulamayı yaptım kullansınlar işte benim yaptığım gibi falan demiyor her geri bildirime açık ve geliştiriyor bizim için ben daha yöneticinin üyeleriyle böyle ilgili alakalı olan başka bir uygulama görmedim teşekkürler @admin seviliyorsun :blossom::heart::sparkling_heart:

1 Beğeni