Ağır uyku sorunu lütfen bakarmısınız

Kızlar merhaba, uykum çok ağır kendimi bildim bileli. Uyduğumda dalınca hiç bi şekilde duyamıyorum deprem olsa ev yansa uyanamıyorum öyle söyleyim. Bebek olunca düzelir diye düşünmüştük şuan hala aynı artık kafayı yemek üzereyim doktora gittim uyku seyreltici verdi oda çözüm olmadı gün içinde uyursam bebeğime bişey olur korkusundan düşünmekten yoruldum , gecede eşim uyanıyor beni çağırıyor bazen hatırlamıyorum bile uyandıramıyor benim gibi olup bi çözüm bulabilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

Çok ilginç ben de uykusu ağır olanlardandım şimdi hık desin uyanıyorum. Kan değerlerinize felan baksalar ?

Herşeye baktı doktor mr bile çekildim bişey çıkmadı nasıl düzelicek artık bilmiyorum insana vicdan azabı çektiriyor bu durum

Sorununuza bi çözüm önerim yok ancak kendinize yuklenmeyin sonucta sizin elinizde olan bir sey değil. Ustelik elinizden geleni de yapiyorsunuz. Bu surecte size daima destek olacak 3. bir kisiyi bulundurun. Esiniz de muhtemelen bi sure sonra calisiyorsa eger yorulacaktir. 3. Bi kisinin yardimini almayi deneyin bence.

O uyku problemi bende de var kendimi uyanık tutmak için 2 günde bir kahve içiyorum suyu bol tüketiyorum vitaminler hem sütü arttırıyo hemde dinç tutuyo geceleri artık rahat uyuyorum bebeğim ağlasa bile duyabiliyorum