Ağlayarak uyanma

Kızlar bebeğim 3 aylık. Her uykusundan ağlayarak uyanıyor. Sebebi ne olabilir?

1 Beğeni

Gaz dır bence benımki dört bucuk aylık hala oyle sonra pırt yapıyo az sakınlıyo sonra sonra devam edıyo hala

Gazdır tahminimce o aylarda sık yaşanan bir sorun. Alt ve üst gazların çıktığından emin olun yatırmadan önce

Ne kadar çıksa da bitmiyor…

Yemeklerinizde kimyon kullanıyor musunuz?

Bi ara çok kullandım fayda etmedi.

Gaz damlası kullanıyor musunuz? Biz anca onunla rahat ettik. 8 saat arayla 8 damla veriyorum unuttuğum veya geciktiğim zaman çok zorlanıyor hep uyanıyor yoksa. Her alt değiştirmede de masaj ve bisiklet hareketi yapıyorum. 2 aydır kullanıyoruz damlayı. Rahat çıkarıyor

Biz damlayı 6 saat arayla 15 damla kullanıyoduk doktor önerisiyle. Ama geçmedi sancılar doktor bırakın dedi bıraktık. bişeye alerjisi var onu bulmaya çalışıyoruz

Ortalama kac dakika sonra uyaniyor? Bazi cocuklar derin uykuya gecemez ve uyandiklarinda hala uykularini alamadiklari icin aglayabilirler. Benim bebegim de bazen uykusunu alamadan uyandigi icin aglar ve hemen alir tekrar uyuturum. Zaten gozlerini açmadan ağlıyorsa bilin ki uykuya devam etmek istedigi icindir.

Ben de bunun olduğunu düşünüyorum. Bazen 1 saat sonra ağlıyor. Bazen 2 saat sonra. Artık gündüz uykusundan uyanması gerektiği için geri uyutmuyorum. Yoksa gece çok geç yatıyor. Son zamanlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Bebeğim uyanık durmakta zorlanıyor. 1 saat zor oyalıyorum. Uyumak için ağlıyor sürekli. Şimdi herkes ne güzel işte falan diyecek ama öyle koyunca uyuyan bi bebek değil, kucakta uyuyor ve uykuya öyle devam ediyor. Bırakırsam ağlıyor neden? Beni yine uyut diye. Sürekli uyumak istemesinin sebebi ne olabilir?

Bence yemeklerine kimyon kullan hatta bol bol kat ben düzenli kullandım bir iki aya kadar rahatlarsnz inşallah bizim oğlan 4. Ayda kendi yapmaya başladı gazını