Ahirettede eşinizle olmak ister miydiniZ?

:neutral_face:Allah kolaylık versin canım

1 Beğeni

Şunu yazmaya geldim. Cidden çocuk yaptığıma o kadar pişman oldum ki 2 ayda. 6 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik 3 yıldır evliyim. Bunca zamandır tanıyamamışım nefretin zirvesindeyim bencilliği yüzünden

1 Beğeni

Bebekten sonra mı böyle oldu ki

Bilmiyorum belki de en başından beri bencildir de ben yeni farkına varıyorumdur. İlk çocuğum. Ne kayınvalidem yanımda ne annem. Tamamen kendim büyütüyorum. Zaten daha 2 aylık ama aşırı bana bağımlı bir çocuk memede uyuyor sadece vs. Tüm gün çocukla uğraşıyorum üstüne beyefendiye yemeğini de hazırlıyorum çamaşırını yıkıyorum. Kendimden geçtim kendimi unuttum artık. Az önce çocuğu kucağına verdim salla uyuyor zaten ben duşa gireyim dedim. Normalde 20 dk olan duşumu bile 2 dkya indirdim 2 aydır. Bana gelmiş çok oyalanıyorsun diyor kavga çıkarıyor. Kavun kesmiş dolaba koymuş vakit bulup yiyemedim. Niye yememişim diye kavga çıkarıyor. Fırsat bulamadım önüme getirsen yerim dedim diye önüme getirmesini istedim diye demediği kalmadı akşam. Çok kötü bir psikolojideymişim. Çok abartıyormuşum. Çok şey bekliyormuşum…

Aynisini esine soyle bu cocugu kendin
Yapmadin.mecbur yardimci olacaksin.
Cocuga bakaydin bende yiyeydim atar
Yapacagina.
Banyoyada yatiya girmiyorum ihtiyacimi
Goruyorum en kisa bi sekilde cikiyorum.
Konusmayla siyrilamazsin icinden.
Cocuguna gorev olarak mi bakiyorsun
Sevdigin icin bakmiyormusun de.
Ben bastan boyleydim ama seni yeni yeni tanimaya basliyorum boyle huylarini
Cocugumuz daha cok kucuk hem bana hem
Sana ihtiyaci var.

Kusura bakma canim ama yazmassam catliycaktim

3 Beğeni

Ağzına sağlık abla​:clap::clap::clap:

1 Beğeni

Sagol ezgimmm

1 Beğeni

Emin olun dedim bunları. Aldığım cevap nankör olduğum, Fazlasıyla ilgili(!) olduğu… Daha kötüleri varmış şükürsüzmüşüm…

2 Beğeni

Klasik erkek cevabi beterin beteri var.
Ama ben beterini yasamak istemiyorum.
Omur biter laf bitmez erkekde.
Agzinla kus tutsan yaranamszsin canim
En iyisi uzak durmak mumkun oldugunca kendin
Ilgilen.
Cocugun bunu kesinlikle anliycak

3 Beğeni

Aman istemem burada zor zaten birde orda çekemem

3 Beğeni

Yani gerçekten zor bi durummuş ama inan erkeklerin birçoğu böyle başta eşim de buna yeltendi baktım kendime yetmiyorum ben de bana napıyosa aynısını yaptım sadece çocukla ilgilendim yemek lazımdı kalktım yapmaya başladım sonunda ağlamasına dayanamadı kendi yaptı belki biraz sen de anlamasını sağlasan bi şekilde beniş de çok küçük nasıl yorulduğunu tahmin edebiliyorum

:joy::joy::joy::joy: ayy abla ya

1 Beğeni

Hep anneleri böyle yetiştiriyor bu adamları. Benim kaynanada ben oğluma bir bardak kaldırtmadım diye övünüyordu.! Benim içinde zor bi süreç oldu eşim ben erkeğim sen kadın herkes görevini bilsin diyordu ama şuan yetişemediğim zaman süpürgede tutuyor bulaşıkta yıkıyor yemekte yapıyor.(tabi bunları bayılarak yapmıyor bazen tartışmamak için bazen bana üzüldüğü için yapıyor). Bu arada oğluna bardak kaldırtmayan kaynanam geçen oğlunu bana şikayet ediyor bağ evinde hiç bi iş yapmıyormuş ağaçları sulamıyormuş kurumuş kalmış ağaçlar. Bana niye söylüyorsun git oğluna söyle ben karışmam dedim. Şuan gurur duyuyor dur bardak kaldırmayan oğluyla

2 Beğeni

Diğer dünyada da eşimle olmak isterim sinir olduğum huyları da olsada dünyanın en merhametli insanı :cherry_blossom:

Yemin ederim aynısı yeminle tamamen aynısı ya. Susuzluktan ölürmüş kalkıp su almaya gitmezmiş anası alır getirirmiş. Şimdi de şikayet ediyorlar zeytine gelmiyor tarlaya gelmiyor diye. Sen yetiştirdin ben çekiyorum zaten diyorum.

:grin::grin: ben de işte bu kaynanalara inat kızımı böyle yetiştircem

1 Beğeni

Bende öyle yetiştim canım evde annem bir iş yaptırmıyordu hatta annem biz sevgiliyken aldı karşısına konuştu benim kızım iş yapmayı bilmez yemek yapmayı bilmez diye(evlilikten vazgeçsin diye​:joy:) ama eşim dediki olsun ne olacak beraber öğrenir yaparız. Ben herşeyi öğrendim yaptım ama eşim öğrenmedi. Son iki yıldır bana yardımcı oluyor sanırsam 3 çocuklu bir dul olmak istemiyor :joy:

2 Beğeni

Hahaha süpermiş ben şanslıyım eşim çok güzel yemek yapar ben hiç bilmem hep de derim ben sana biliyorum demedim diye :grin::grin: ama ne güzelmiş size yardım edip bu şekilde beraber öğreniriz demesi işte böyle örnek olmak lazım çocuklarımıza

1 Beğeni

Evet canım başta öyle demişti ama annesinin gazıyla oda ben bir bardak bile kaldırmadım demeye başlamıştı :joy: neyseki anne etkisinde kurtuldu :muscle:

Eşlerimizin çoğu huyunu değiştiremiyoruz ama çocuklarımızın karakteri çoğunlukla bizim elimizde. Kadınlara karşı nazik sorumluluk bilinci olan bir beyfendi kendi ayakları üzerinde duran kendini kimseye ezdirmeyen güçlü kızlar yetiştiricem inşallah :smiling_face:

1 Beğeni