Ahirettede eşinizle olmak ister miydiniZ?

Sosyal medyada çok sorulan soruydu bakalım sizden Ne cevap gelcek

Ya da dünyaya tekrar gelseniz tekrar eşinizle evlenmek ister miydiniZ
Propose In Love GIF by Boomerang Official

4 Beğeni

Hem de çoooook tanıştığımızda 22 yaşındaydım keşke daha erken tanışsaydık. İnş öteki tarafta da hep birlikte oluruz

Evet isterdim tabiki :smiling_face_with_three_hearts: Rabbimin bana verdiği en değerli hediyye​:palms_up_together:sen istermiydin?

1 Beğeni

14 yaşındaydım tanıştığımızda çocukken birlikte büyüdük, evlenirken evvelimde ve ahirimde EVET dedim tabiki isterimm kocam da kocamm​:heart::heart:
Ama istemeyenler var mesela kayınbabam vefat etti kaynanam iyi insandı ama öteki tarafta istemem onu diyor şimdiden​:woman_shrugging:

1 Beğeni

Eşimi çok seviyorum yine onunla evlenirdim tabi kaynanamlar olmasa keşke

1 Beğeni

Eşler öldüklerinde cennette eşleriyle birlikte olabiliyormuş (cenneti garantiledim sanki de) işte bizde söz verdik birimizden birine birşey olursa ahirette de birbirimizle olmak istiyorsak başka evlilik yapmayalım diye bazen saçma geliyor ama bazen de onu başkasıyla hayal etmek çocuğumun başkasına anne diyeceğini düşünmek üzüyor . İstemiyorum şahsen benden sonra evlensin tek başına yürüyebilen birsuru adam var .

Ben eşimden çok razıyım Allahta ondan olsun inşallah değişmez :palms_up_together:

2 Beğeni

Halloween Disney GIF by filmeditor

Kaynanalar kapatılsın

1 Beğeni

Yaa çocukluk aşkı desene maşallah :heart:

1 Beğeni

Böyle dedirtecek kadar iyi bir insan olmalı Rabbim her daim mutlu etsin sizi :heart:

O değilde bende şeyi düşünüyorum cennette bu adamlara bilmem kaç bin huri vereceklermiş ya düşününce fenalık geçiriyordum :joy: şimdiden söylüyorum ona orda bi Huriye baktığını görürsem yüzüne bakmam diye ama hurilerde öyle böyle güzel olmayacakmış ben nasıl yarışırım onlarla :roll_eyes: orda bana ihanet etmesse isterim tabi kocamda kocaam :joy:

Onları huri bize nuri mi :smiley::smiley:
O değilde istediğin surete buruncekmişsin zaten kimse senle yarışamaz canım orda mutsuzluk yokmuş :heart:

1 Beğeni

Diyorum zaten eşime sen orda huri alırsan bende bi Nuri alırım diye :joy: Aa oda iyiymiş o zaman hergün farklı bi suretle eşimi denerim bakalım beni aldatacakmı :joy:

1 Beğeni

@Zeze Aramıza hoş geldin canım :white_heart::rose:

Olmaz artık orda ne işleri var ayol​:grinning:

1 Beğeni

Eşimi çok seviyorum gerçekten onun için herşeyi yapabilirim ama her türlü bekar olmak isterdim ahahahhsd yetti bu kadar ev işi bana :joy:

1 Beğeni

Amin hepimizi :blush::blush:

:grin::grin::grin:valla ben çok memnunum kendisinden peki o tekrardan evlenmek ister miydi onu soralım bı ona huriler de varmış ya neyse bu dünyada iyi olsunda öbür dünyada cennetine girelim.Rabbimizin bu yeter :smiling_face_with_three_hearts:

Hoşbulduk :pray:

1 Beğeni

Hic karşıma çıkmasın

Niye kız :melting_face::melting_face::melting_face:

Şuan çok nefret ediyorum kendisinden bencilin teki çünkü