Airfryer 🌸 Kullanıp memnun olduğunuz marka var mı?

Daha önce hızlı karar vererek kiwi marka kullandım ama çok küçüktü. Severek kullanıyordum ben, herkes ihtiyaç duymuyor ama. Kızartma, tavuk köfte pişirme konusunda da çok memnundum pratiklik sağlıyor. Bir süre kaldırdım sonra da bir daha çalışmadı attım. Kullandığınız önerebileceğiniz marka var mı? Büyük boy almak istiyorum bu defa.

Valla bence hiç gerek yok ben Philips xxl aldım taş çatlasın 3 kere kullanmışımdır. İstiyorsan sana satayım geri kutlayıp kaldırdım :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ahahah neden kullanmadın ya :rofl: ben kullanıyordum kızartma yapmak yerine mesela çok iyi oluyordu.

Fotoğrafı var mı tam olarak hangisi sizinki?

Bizde de Altus Ecofryer Master var. Kızartma yanında ızgarada ve buharlı pişirme de var . İçine su konuluyor. Sebze ve pilav da pişiriyor. Pilav denemedim ama tavuk, köfte, balıkta da baya iyi pişiriyor beğeniyoruz. :blush:
Bu arada filtresi de yukarıda olduğu için söküp takılabiliyor. O yüzden de tercih etmiştik.

Aa bakayım buna çok teşekkür ederim Saye :heart_eyes: temizliği kolay oluyor dimi?

Evet canım üstten kapak kısmında olunca her parçası sökülebilir yapmışlar :blush: Teli dışında ısınan demiri de çıkıyor ama o tornavidayla :blush:

Tamamdır biraz daha araştırıp karar vereceğim bakalım teşekkür ederim :blush:

benim ki Philips ama bu yıkanabilir kısımlardan memnun değilim ne kadar temizlesem de hiç yıkanmamış gibi kirli görünüyor yağları geçmiyor . belki kullanınca hemen o an yikamadigim icindir bilemiyorum ama sadece o görüntüden memnun değilim . daha çok kızartma ve bir şeyi ısıtmada kullandım pisirmesi güzel memnunum .hızlı pratik

Ben de önceki kullandığımda o sorunu yaşamıştım ne kadar yıkasam da temizlenmemeye başlamıştı bir süre sonra o çok canımı sıkmıştı. Yeni aldığımda her kullanımda hemen temizlemeyi düşünüyorum. Aslında marka olarak Philipsi çok seviyorum ben de süpürgem de o marka ve memnunum. O yüzden aklımda o vardı benim de, ama kolay temizlenebilir olması da önemli bi detay gerçekten. Teşekkür ederim Sultan :relieved_face::cherry_blossom:

tefale de bir bak bence