Bence alacaksanız biraz büyüğünden alın, benim de vardı bir süre kullandım çok da memnundum ama benimki küçüktü. 2 kişi olmamıza rağmen bana yetmiyordu 1 buçuk litre filandı sanırım. Ben annemlere gittiğimde filan eşime buzluğa pizza poğaça türü şeyler bırakıyordum çıkarıp hemen ısıtıyordu. Biber kızartması tavuk köfte vs çok iyi oluyordu. Ben bozulduktan sonra onu aradım gerçekten elinizin altında olması kolaylık oluyor. Mutlaka gerekli değil diye tekrar almadım ben ama eğer alırsam haznesi büyük olanları tercih ederim. Thermomix gerçekten çok iyiymiş ama işte o da çok pahalı
3 bin
Sizinkinin rengi cok hosmus benim aldigim zaman bu renk uretimde yokdu
Yok kendi kabinda yapiyorum ben tek pismanligim ilk cikdiginda almak oldu suan olsa buyuk boy ve hem altta hem ustten pisiren model alirdim mini firin gibi. Cop sisleri kabin buyuklugune gore kesip tavuklari soslayip diziyorum alt ust ederk pisiyo yaninada biber sogan domates pisiriyorum bulasikda cikmiyo
Bana belesten geldigi icin bide cok istedigim bisi olmadigindan arastirmadim hic esim cok istiyodunherkeste var bizdede olsun die onun gönlüne göre oldu ama gereksiz gördüğüm bi esya idi bukadar memnuniyet gorunce sasirdim ben kullanamiyom herhalde kumtel fast freyer bendeki tek ustten ısı verenlerden kendi kabında nası yapıyosunuz ki kendi kabı delikli hani alt hazneye fazla yağ vs inebilsin diye
Olsun olsun elinin altinda iyidir valla youtubede ne videolar var ne tarifler bakarsin bi ara. Ben komsumada aldirdim bayada yaşı var valla pek memnun karniyarigin patlicanlari onda kizartiyo az yagda benimkide ustten pisirenden iki turlu olsa pogca kekde piserdi. Buzlukdan cikan borek pogca yeni gibi isiniyo donuyla atsan bile
Ben hep kendi kabinda yaptim cikarmadim o delikli kabini yagi asagi suzuluyo evet zaten altta isiticisi yok kabsiz yaparsak zor piser ustteki isi uzakda kalir
Baktim youtube a sulu yemek yapmak icin cok mantikli gelmedi bide aliskanlik olmasi lazim herhalde ya ben patlican biber filan közliceksem cikariveriyorum közmatigi ocakta
genel olarak kizartma yapilmis ama hazne fastfreyer olmasina ragmen kucuk bence yani 2dilim shnitzel koysan yer kalmiyo tavada ayni anda 4dilim cikiveriyo
sevmedim sevmicemde sanırsam
benim koca unutsun varligini letgodan satarim onu ben zate
Teşekkürler