AirFryer önerisi

Kızlar airfryer almak istiyorum da ucuz ama güzel olan memnun kaldığınız önerebileceğiniz varmı yardımcı olur musunuz

Onvo 5.5 kg olanı kullanıyorum 2yıldır falan eşim askerligi astsubay olarak yapmıştı maaş alıyordu ve askeriyebin parasında hayır bereket yok der hep bende diyorum varmış bak kaç senedir kullanıyorum diyorum ben memnunum buz cozdurme özelliğini çok kullanıyorum dokunmadık ekran olması da nedense hoşuma gidiyor Koreli gibi hissettiriyor kendimi :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Karaca air pro cook benimkinin markasi tam 2 yil oldu cok memnunum tavsiye ederim ben aldigimda pahaliydi ama suan fiyati uygun

1 Beğeni

Ben grunding almıştım hiç memnun değilim pişirme süreleri normal fırın gibi kullanışlı değil aklınızda olsun :smiling_face:

Airfry modası geçmedimiki :blush: çevremdeki herkes pişman aldığına bende gaza gelip almadığım için şanslı hissediyorum kendimi hatta annem alacaktı dur bir herkes kullansın sonra alırız biz dedim oda şimdi iyki aldırmadın bana diyor

Elektrikli urunun modasi gecermi hic :slight_smile: ne modeller cikiyo surekli cam ekranlilar cok guzel tepsili rafli modeller cok guzel. Gundelik tabi kullanilmiyo ama buz cozdurme. Kozde biber domates . Milfoyden kat kat falan cok yapiyorum . Tavsiye ederim daha ben pek bisey yapmiyolar neler neler yapiyolar

Ya bi ara bütün fenomenler reklamını yaptı herkes aldı sonra bi baktık herkes letgoya atmış çevremdende çok duyduğum için öyle dedim demekki siz memnun kaldınız :face_with_peeking_eye: yani bilemiyorum belki iyi bişeydir ama ben eksikliğini hissetmedim hiç :blush:

1 Beğeni

Dogrudur benim cevremde kullananlar cok memnun hatta bi arkadasim tatile bile goturuyorum cok iyi oluyo demisdi :slight_smile: illa eve lazim bisey degil zaten pratiklik oluyo bazen kullanimi

Ay yok modası geçmiyor bence benim çok işime yarıyor eşim fazla yağlı yemiyor patates kızartmasını falan midesini bulandiriyordu bunla yapınca yiyor pide ekmek vs de ısıtıyorum çok iyi oluyor ama şuan çok amaçlı pişiriciler den istiyorum thermomix 60.000 olmuş ona benzer 4-5000 lik ten aldircam inşallaah

Ne piserki airfreyer da kizartma yapsan saman gibi oluyo kek yemek vs pisircem desen fırın o işi görüyo zaten. Arkadasim sadece bisiler közlemek icin kullaniyo onun icinde eger 2patlican 2patates közlemiceksen haznesi kucuk ve cok uzun sürüyo bende var ama venimki bana beleş gelmisti​:rofl: ve sadece 1,2kere kizartma yaptim 1,2kerede kumpir icin patates közledim duruyo ölece

Biber az yagda cok guzel oluyo patlican patates oturtmasi icin bunlari az yagda kizert. Koftede ayni sekilde. Milfoyden hersey yapabilirsin yumurta bile surme cok guzel kizariyo suffle yap. Süt misiri soslayip at icine bu favorimiz misafirlerimde cok begenmisdi. Pogcayi falan isit taptaze oluyo. Aklima gelenler bunlar zaten surekli kullanilan bisey degil ama işde goruyo

Milföyü denicem

1 Beğeni

Canım hazne boyutları degisklik gösteriyor yağı ayarlayinca çok güzel oluyor et sebze vs yapılıyor ekmek simit vs orda hemen ısınma biliyor tabi markaya göre de degisiyor ama 17 dk da gayet güzel patates kizartıyorum eşimin fazla yağlı yiyince midesi bulanır airfrey yapınca o bile severek yiyor dondurucudan bişey cikardiysam buzunu cozdurebiliyorum tavuk et sote yapıyorum kurabiye yaptığımda kurabiye hamurum fazla geliyo bağzen 1tabe ve küçük fırın tepsim olduğu için kalanlari airfreyde pişiriyorum gibi

Air freyer de sote mi siz baya bu cihazı kullanma konusunda ders filan verin bence​:rofl:

:joy::joy: he ay napıyım şipşak oluveriyor yağlı yiyemeyen bir koca olunca işte napam :grin:

Cok memnunum:) karaca

1 Beğeni

Tavuk şiş de cok guzel oluyo :rofl:

Tavukmu şiş:rofl::rofl: alırım tarifleri​:face_savoring_food: ama air freyere uygun kapmı var diye sormaya utandim yemekler filan yapiliyomus ya bi boslukta ( bebe uyuyunca) youtube tan bakcam bu işe

1 Beğeni

Karaca güzel markadır,kaça aldınız? :slightly_smiling_face:

1 Beğeni