Akıtmayan suluk önerir misiniz bir buçuk yaş sonrası

denedim içti kendisi pipetten ama sizinkiyle aynı model mi değil mi bilmiyorum .meyve suyu pipeti kadar kolay gelmiyor su ama çekince icebildi .akitmiyor olmasını çok beğendim

Normalde 6+ üstü için olandam alcaktım sadece pembe ve moru vardı erkek bebek için insan bi yeşil falan koyar :grinning_face_with_smiling_eyes: bende 12 ay üstü olandan aldım ne yazık ki

bende 12 ye ne kaldı şurda diye +12 aldım ama 450 TL benim ki ondan kararsız kaldım aynı değildir diye

bu benim aldığım

Benimki bi değişiği ama benimkide 500 zaten . Ondan önceki aldıklarımla toplam o kadar para harcadım demek istedim :grinning_face_with_smiling_eyes: bak bu soyulabilir pipetmiş bilseydim bundan alırdım

aa şimdi oldu :grin:bazen çok farklı fiyatlara koyulabiliyir aynı ürün o yüzden attım daha kullanmamisken iade edersin diye .benim kız başta ne olduğunu anlamadı içini salladım su var annecim diye oylelikle içti

Bizimki suyu görünce itiyor eğer ağzı açıksa elleriyle alıp oynamak istiyor başka türlü suyu sevmiyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

kış mevsimi olması da etkiliyor yaz gelince bol bol içmek isticekler bence :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah ya​:smiling_face_with_three_hearts:

Biz e-bebeğin pipetli olan termosunu suluk olarak kullanıyoruz, şimdilik memnunum.

Ek gıda başlangıcı 5,5 ay 16 ay arası aşağıdaki suluğu kullandık Mamajoo marka hiç akitmadi.

Sonra yerel bir markette rastgele Hanymish markasıyla karşılaştım ve aldım çok iyi çıktı tavsiye ederim. İlk defa da pipetle su içti. Pipetle içmeyi bilmiyordu. Sadece 1 gün boyunca içmeyi gösterdim. 2.gün içmeye başladı. Hiç akitmiyor 1 aydır kullanıyoruz.

1 Beğeni

Akıtma yapmayn bardağınız hangş marka acaba :bende çantaya atınca akıtmaması iyi oluyor o yüzden yine akıtmayan biley almam lazım

Nuk maka alıştırma bardağı aldım ben, sanırım 6 ay ve üzeri işin tutma yerleri olan satılıyormuş ama ben yanlışlıkla tutma yeri olmayanı almışım yine de kızım ona hemen alıştı hala da içiyor ondan.

Valla yoğurt sürdüm öyle anında çekmeyi öğrendi sabahtan beri oyun etti kendine su içiyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: çok iyi ya aşırı mutluyum

1 Beğeni

benim kızda aynı bu sulukta susamamista olsa içiyor arada puskurtuyor çok sevdi keşke daha önce alsaymisim :smiling_face_with_three_hearts:

Çok teşekkür ediyorum

1 Beğeni

Bende öyle desim bunu önce almadığıma pişman oldum :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Gözün aydın kutiiiii ben demistimmmm demeyii pek severim onu demeye geldim ahahah​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Hahahaha sağ ol tülaaaaaay :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: evet valla denedim oldu :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni