Akşam kafeye gidicez bebeği üşütür müyüm acaba

Montunu gşydiricem altına da kilotlu çorap ve koy pantalon giydiririim diyprum kafede oturucaz arkadaşıöınbdoğuö günğ üşür mü bebek sizce

Giden varmı

üşümez canim kafe ortami sıcak olur zaten birde emin ol bebek soguktan hasta olmaz sıcaktan hasta olur sicak ortamda terlemekten o yuzden rahat ol ve birde bebek serin ortamada alışsın hep sicakta olursa soguga ciktiginda direk hasta olur bagisiklik kazansın vücudu soguga benim oglum 8.5 aylik ilk dodugu andan beri benimle sabah aksam Ankaranin sogugunda ise gidip geliyor o yuzden sicagi hic sevmez

Bnm kızım daha 4 aylık olmadan yağmurlu buz gibi havada deniz kenarına götürdüm göl kenarına gittik soğuk havaya alışsn diye emin olun sıcakta kalan bebekler daha çok hassaslsştıkları için daha çabuk hasta düşüyorlar maalesef o yüzden endişelenmeyin bişey olmaz Allah’ın izniyle hatta çok kalın da giydrmeyin bence

1 Beğeni

Sen tedbirini aldiktan sonra Allah in izniyle birsey olmaz

Üşümekten ziyade suan influenza salgını var cok ciddi derecede o yuzden kalabalık ortamlardan ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyi olur. Kafe avm gibi yerler iyi havalandırılmadıgı içinde risk daha da artıyor.

Hasta olmaz canım. Cafe sıcaktır zaten. Ben erzurumdayim iki güne bir disardayiz :joy: -20 lerde geziyor kızım bebek arabasında. Çok şükür daha hiç hasta olmadı. AVM de kafede falan da montunu çıkarıyorum bı tek penye ile duruyor.

1 Beğeni

Bende aynı valla sürekli çıkarıyorum bir sorun yaşamadık şimdiye kadar şükür

Bisey olmaz