Merhaba hanımlar bebeğim 11 aylık oldu. Bebeğinizle bu aylarda hangi aktiviteleri yaptınız ya da yapıyorsunuz. Oğlum çok aşırı derecede hareketli oyuncaklarıyla bile pek ilgilendiğini söylenemez yanına oturursam ilgilenir sadece, kitap okuyoruz beraber Onda da resimlerin ilgisini çekmesi en fazla 15 saniye, daha farklı etkinlikler yapmak istiyorum. Ne yapacağım konusunda pek fikrim yok önereceğiniz kitap, oyuncak, etkinlik vs. var mı?
O dönemlerde ben balık tutma oyunu almıştım ahşap böyle onu çok sevmisti çok oynuyordu şu an iki yaşında hala en çok onla oynuyor. Hem balıkları şekillerine göre yerine takıyor puzzle gibi sonra oltayla yakalıyor . Halka dizme işini de sevmisti, yuvarlama kulesinden top yuvarlama . Hareketli kitaplar
Anladım çok teşekkür ederim balık tutma oyunu ve top yuvarlamayi alacağım. Konudan bağımsız bebeğiniz o aylarda anlamlı kelimeleri var mıydı veya ilk anlamlı kelimesini kaçıncı ayda söyledi acaba
Hayır sadece baba dede diyordu. Şu an 2 yaş oldu hala fazla ilerleyemedik konuşma konusunda.
Her bebek farklı tabi ben kule bardaklar almıştım çıngırakları ile oynuyordu sesli oyuncakları sevmedi bir türlü hala da öyle görse korkar şu an 16 aylık 17 oldu neredeyse de . Kule olan bardaklar küpler büyük olanlardan alabilirsiniz. Küçük toplu oyuncaklardan ve balıklardan almadım mesela hala çünkü onları ağzına alıp yutma olasılığı oluyor
Anladım bizde de anlamlı kelime yok daha teşekkür ederim cevaplarınız için ![]()
Benim oğlumda pek hoşlanmaz sesli oyuncaklardan, kule bardakları da sepetime ekleyeceğim teşekkür ederim cevabınız için ![]()
Rica ederim bir de dokun hisset kitapları olabilir