Aktüeller 🛒

Merhaba arkadaşlar 5 şubatta A101 e 36 lı magly manyetik blok geliyor. Size de haber vermek istedim almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir.

Trendyolda fiyatlar da bu şekilde

Bende sepete atmıştım A101 i bekleyim gelirse ya da yetişebilirsem ordan alırım alamazsam trendyoldan ya da hepsiburadadan alırım

Bime de gelecek

2 Beğeni

Bu nezaman geliyor mus

1 Beğeni

Bu manyetik değil yanlız.
Bu cuma gunü gelecek

1 Beğeni

Bazı şubeler satışa başlamış bile. Hatta millet ayırıyor. Tanıdığınız falan varsa ayırttırın bence :smiling_face:

Biz bir tanıdık aracılığıyla iki kutu aldık bile :wink:

Migrosta 23 nisana özel oyuncaklarda %30 %40 %50 indirim var. 72 li magly manyetik blokta %40 indirim var 1140 tl ye satışta. Legolarda da güzel indirim var. Prit ve play doh oyun hamurlarında peluşlarda da indirimler güzel :smiling_face: Hatırlatma yapayım belki almak isteyen olur diye yazmak istedim

Geçen cuma bime manyetik blok gelmiş. Ben Doğu Beyazıttaydım. Tesadüf bime gittim baktım rafta duruyor manyetik blok hemen aldım. 890 TL idi sanırım. Picccolo mondi marka çok beğendik çok kaliteli mıknatısları güçlü . Ama kızım hiç oralı olmadı eşimle ben oynuyoruz :joy:

Gerçekten çok eğlenceli bizde oynuyoruz. Kızınız biraz daha büyürse daha çok ilgisini çekebilir :smiling_face:

Bu marka magly alan var mı acıl cevaplarsanız çok mutlu olacağım .

Bazı marka maglyler mıknatısı gucsuz diyorlar.

Ben bulamadım ya İnt uzerınden baktım da.

Migros indirimleri sanal markette değil mağazada oluyor.
Magly marka manyetik blok aldık biz mıknatısları şimdilik güçlü. Neredeyse her gün oynuyoruz. Hatta magly nin parkurlu olan seti de var bizde şimdilik memnunuz :blush:

1 Beğeni

Bak onu bilmiyorumdum. Bende İnt. Bakıyorum :joy:

Magly alacağız bizde ,çok pahalı ya şimdilik onun yerine ağlayan bebek siparis verdim.:joy:

23 nisanda A101 de magly vardı .

1 Beğeni

Markası ne .

Ay keşke burda da olsa uygun fiyata , 3 aydır beklıyorum.
A101 gelenleri hemen alırlar . Burası kucuk yer ama oyle şeylerde hemen sıraya gırıyorlar :joy:

Bu maglyden almak isteyen olursa trenyolda guzel ındırım var.