Herkesin kendine gore bir alışkanlığı var .
Tuaf aliskanliklariniz var mi?
Küçükken yaptığınız alışkanlıklari da yazabilirsiniz
Orn;
Mesla yataktan kalkinca cogu insan ilk telefona bakar ..(sosyal medya )
Her aksam telefonumdan int..bağlantısı keserim .
Telefonda Watsap haric diger bildirimlerim kapalidir. Çok da önemsemem.
Hergun 1000 tane zikir cekmeye calsiyom.
Hala uyuyan bebegimi rahatsız ediyorum. (Aklimda hep deli düşünce oluyor.,o uyuduktan sonra ellerini fln oynatırım kendi kımıldayınca icim rahat eder)
Evin icinde saclarim hep bagli yada daginik topuz olur .Hiç acik birakamiyorum. Disari cikinca da tam tersi hep acık birakiyorum..
Onceden griy elbiselere zafim vardi . 3 yil boyunca griy kisa kolu ve eşofman giymisimdir. (Simdi de giymek istiyorum gibi )
Odaların duzenini bozardim.(bu kucuklukten kalma ..15 yasinda bir odadan diger odaya koltuk tasirdim nasil yapıyırdum bilmiyorum )
Mutfak eşyasını stok yapmaya bayiliyorum. (Bu alışkanlığı nasil bırakacağımı bilmiyorum.)
Plan yaparak iş tutmak en guzel alışkanlığım.
(Gunluk,haftalık, aylik,yıllk)
Gece ortalığı toplamadan uyuyamam özellikle mutfakta bulaşık varken. Aşırı yorgun olmam lazim toplamamam için. Ben toplayamazsam eşime paslarım muhakkak yapar. Gündüz de ortalık daginiksa hiçbir şey okuyamam , odaklanıp izleyemem. Dikkatim dağılır. Gece kapıları kapatmadan uyuyamam bazen pencereleri de kapatirim uyku arasında keşke yapmasam Korktuğum bir şey yok aslında ama galiba bilinçaltında bir şeyler var eskiden kalan. @514habis_r senin gri takıntısı gibi bir ara siyah kıyafet takıntısı oldu bende de sonra düzeldi neyse ki. Her gün tuvalet yıkamak başka bir alışkanlığım. Saçlarımı taramadan da güne başlayamam. Bulaşık makinesine önce çatal kaşıkları dizerim ayrı ayrı bölmelerine çatallar, kaşıklar diye. Sonra diğer bulaşıklara geçerim. Çorbasız yemek yiyemem. Yani önce bi sıcak çorba içmem gerekir hep. Azalmış şeyleri görmek biraz sinirimi bozar bitmeden yenilerim sıvı sabunu , tuvalet kağıdını , havlu kağıdı vs. Kitapları boyuna göre dizerim bazen rengine göre dizerim rastgele koymam hiç. Temizliğe yukarıdan aşağı başlarım, halı altlarına girmeden ve o odayı süpürüp, silip, toz alıp kapatmadan diğer odaya geçemem
Hepsinin bende psikolojik bir alt yapısı var eminim. Ama sıkıntı şeyler değil hiçbiri kimseye de zararı yok şükür ki.
3 gün önce doğum günümdü kendime sarıldım, artık yeni alışkanlığım da bu
Hemen hemen hepimizin aynı alışkanlıkları var temizlik ve ev işleri konusunda bu da kadın olduğumuz için olsa gerek benim evim küçük dolayısıyla eşyalarımda küçük gardrobum çok çabuk dağılır o yüzden haftada bir mutlaka o gardrobu dökerim düzeltirim onu düzeltmesem yıkanıp kurumuş çamaşırları katlayıp yerlestiremem birde herşeyi koklarım bu bilinçli olarak yaptığım bişey değil çoğunlukla farkında olmam alışverişte yiyecek içecek kıyafet deterjan mutlaka koklarım , sadece kendi evimde değil heryerde yapıyorum bunu insanlar bazen yanlış anlayabiliyor ama elimde değil ,temiz olduğunu biliyorum ama yinede koklar giyerim kıyafetlerimi, elişi yaparım normalde ördüğüm şeyleri koklarım hatta koklarmisim diyeyim bunu da komşularım farkettim.soyledi birde birisiyle konuşurken yada dinlerken birini gözlerimi çok kaçırırım başka yerlere bakarım yemek yiyorsak bazen gözüm eline kayar yada karşımdaki ne işle uğraşıyorsa ona odaklanıyorum bunda da çok yanlis anlaşılıyorum açık aramak değil ama dalıyorum işte ben başka şeyler düşünüyorum o an o kişinin ne yaptığını görmüyorum bile . Böyle değişik alışkanlıklarim var benim de
4 gun once de benim doğum günümdü
Sivi sabun olayi bende de var. Yarim kalinca dolduruyorum.
Aksamlari bebemi uyutunca bende ortaligi toplayip .
Kişisel bakımımi yapiyorum.
Arada tembelikler olsada cogunlukla yapilan alışkanlıklar .
Yapilmayunca rahatsiz oluyom icim daraliyor gune cok kotu basliyom
Hahahahhaha cok değişik takinti ve alışkanlık varmis .
O gaz ,elektirik ,su bu şeylere ben disari cikarken bakiyom.hemde 10 kere en baktigim halde .arabaya binince acaba düzleştirici yi fişten çektim mi ya cekmediysem ya ev yanarsa diye icime kocaman bir kurt dusurumAma esimin de kizacagini bildigim icin hic geri dönelim falan demem.
Ben hala parfum sıkarım . Bu sira biraz azaltim ama dogurdum ertesi gun parfum sıkmaya basladim..Aslinda çok yanlis birsey .O yuzden disari cikinca sıkmaya caba gosteriyorum..
Ay o bende de var heleki ütü 50 kere bakarım evden çıkarken bütün odalara prizde takılı fiş bırakmam .
Kafamda senorya döner çok birisiyle tartışsam çok kurarım o bana şunu derse bende ona bunları derin falan diye ama hiç birinide yapmadim
Aksam bulasik makinesi yikanmis oluyor gozum kesmiyor sbh yaprim diyorm bi bakiyorm kendimi dizerken buluyorum hic ortalik daginik filan olnca ruhum skiliyor geceliksiz asla uyumam kimisi ustuyle yatar aramaz ya sinir olurum coraplarim mutlaka degiscek bi yere gidip gelnce ewin icinde bile azicik islansin cikmasi lazm terliksiz asla gezmem ewde yaz kis terlik olur kahvrengiyi asla sewmem nefret ederm hicde giymemisimdir ne esime ne kizima asla giydirmem ewimde bile kullanmam elimi bisey dokunsam bisey yesem isalk mendille dgl illa sivi sabun olck kalip sabunla bile yikayamam
Bende corapla gezerim terlik de cok kullanirim. Kalip sabun heç olmasin diye kulanirim ama kendi evimde . Baskasinin orda kalip sabun varsa sadce ellerimi yikar gecerim.