9 aylık düzeni vardı az çok gündüz uykusu sık sık değişiyordu ama akşam uykular genelde sekiz dokuz arası oluyordu ama o da gitti tamamen yaklaşık iki aydır büyüdkçe düzelir diye beklerken her geçen gün daha zorlaşıyor sabrım kalmadı artık on dk da bir uyanık tam uyuttum bekliyorum çıkıyorum on dk sonra ağlayarak uyanıyor bikaç gündür hasta ama uzun süredir bunu yaşıyorum ne gecem kaldı ne gündüzüm bi saat Kesntsz uyusam şükrediyorum sözde baba evine gelmşm tatile bebekle uğraşmaktan hiçbir tad alamadım keşke gelmeseydim diyorum bilmiyorum napacam neden bu kadar zor bir çocuk ben zrn sabırsız bir insanım artık dayanamyacak noktaya geldim bıktımm her gecen gün daha zor ne zaman uyucak tam anlamıyla rahat edecem bana bi akıl verin nolur şimdi de ayağmda sallıyom bıraktğm an çığlığı basıyor bende bağırıyorum ona dayanamıyorum
Bizim 9. Aya kadar emip geri uyurdu 9. Ayda valla bi bozuldu 1 buçuk ay geceleri kalkıp uyumadı saatlerce emeklemeyi öğrenince bozuldu heegün yeni şeyler öğreniyorlar o mu etkiliyor bilmiyorum 11 aylık oldu hala geri uyumadıgı oluyor gece . Sallamayı bıraksanız belki biraz daha az uyanır . Bende kucağı bırakmaya çalışıyorum. Artık dua okuyorum içimden sakin kalmak için
Bu da öyleydi emip uyuyordu kucakta hiç uyutmadım ama evde iken beşiğnde uyuyordu onu da istemiyordu köye geldim ayağımda sallıyorum tam uyuyo hop geri uyanıyor küçükken çok daha iyidi büyüdükçe zorlaşıyor uykuları kalmıyor emeklemiyor da yemek desen yemiyor hiç emziriyorum onu da istemiyo artık üç gündür hastaydı hastalığında daha da zor oldı ama daha öncede böyleydi bnm enerjim de düşüyor hiçbir şey keyif vermiyor artık
Benimkide ek gıda biraz ama emmesi azaldı belki de sıcaklardandır . Valla hasta olunca da ayrı mızmız oluyorlar ben bi ay rahat edemedim yalan yok ya hastalık ya yeni bişeyler öğrenme derken . 2 haftadır kucağı bırakmaya çalışıyorum yok yine kucağıma geliyor. Bugün pes ettim artık daha da denemem .
Benimde kucakta direkt koyunca uyurdu . Şimdi koyunca bide direrlt kalkıyor beşiğe tutunuuor ainirim tavan . Bazen çıkıyorum odadan eşime sen uyut diyorum. Eskiden böyle zorluk var mıydı acaba
5 ay 15 günlüğüz bizimde gece düzenli gündüz de düzen oturmaya başlamıştı ki düne kadar dün 18de uyudu 20uyandi emdi geri uyudu 12gibi tekrar gece 02.30- 03 gibi uyandı bir daha yok 5.5 da uyudu ayy 8.30 uyandı 12 sonra 15 uyandı akşam 8 e kadar gündüz sadece iki uyku yaptı mahvoldum resmen ya
İnan ben artık saatleri bile saymayı bıraktım sadece uyumadığını biliyorum sürekli başında olmam gerek sıcak çay içmeyi bile özledim yeminle annemde diyor ben sekiz tane büyüttüm bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum diyor o da şimdi ki bebeklere ne olmuş bilmiyorum
Yaa Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zor bebek uyumadigi için sende uyuyamıyorsun uyuyamayınca tahammül seviyen azalıyor inşallah biran önce düzene girer
Diş mi acaba… İnan sadece senin bebeğin değil herkesin bebeğinde var zorluklar hele uykusuzluk mızmızz çocuk en zoru bende bazen diyorum Allah’ım hepsi bir arada zor olmak zorunda mı bu kadar asi olmak istemiyorum tövbe ama tahammül seviyemiz azalıyor şöyle motive et kendini oda böyle olmak istemezdi bı derdi varki huzursuz geçecek bu günler kolaylıkla inşallah bide beterin beteri var diyorum genede şükür canım elleri ayakları herşeyleri düzgün bin şükür… Dogmalari için gün sayıyorduk şimdi büyümeleri için sayıyoruz biraz daha sabır
Hasta dedin nesi var bebeğin , benim kızım da bı geniz akıntısı olmuştu götürdüm alerji havalardan burnu tikaliysa temizle bide zaditen damla verdi bu da daha rahat uyutur dedi bir süre kullandim o damlayı çok güzel uyudugunda uyanmuyordu hemen deneyebilirsin istersen kilosuna göre damla veriyordum kaç kiloysa o kadar damla , uyandikca sürekli bebek de dinlenip rahatlayamaz ki
9 ayın genel sıkıntısı sanırım benim kızımda aynı 9 ay 5 günlük ayına girdiğinden beri durmadan uyanıyor. Önceden uyanmazdı fazla düzemliyidi şimdi atak mı diş mi bilmiyorum karnı tok altı temiz ama bağırarak ağlamaya başlıyor bende alıştım rahatlığa kaç gündür böyle olunca bi sendeledim umarım geçicidir
Diş olabilir anneler ya. Dişleri patlayınca üstten rahatladık biz. 1 haftadır uykusu da düzeldi gibi yemesi de. maaşallah. Çok şükür Yoksa ben de annemlerdeyim 3 kişi bakamiyorduk resmen. Kucağımdan inmiyor bu ara özelikle. Ayrılık kaygısı diyorlardı o herhalde bu ya. Bir gün iyiyse bir gün ağlamaklı geçiyor yine de çok şükür bol bol geziyoruz evde, dışarıda napalim
Allah kolaylıklar versin sabredelim sakin kalmaya çalışalım stresimizi hissediyorlar…
Yediği herseyi kusuyor ve ishal ek gıda almıyo doktor çeşme sularından olmuş dedi ilaç vs yazdı size de çok geçmiş olsun
Bizde de aynı durum var ya umarım geçicidir sznde Allah yardmcnz olsun inşallah
Benimde siz gibiydi emip uyurdu. 9. Ayda bi emekledi Allahım her gece uyanıp uyutamadık 2 saat 1 buçuk ay yaşadık yediği mi dokunuyor karnı mı aç meğer hiç bişeyi yokmuş. O BİR buçuk ayın son haftası hele tek uyku yaptı savah 10 akiaö 11 lerde uyudu . Sonra adım atmayı öğrendi 10 buçuk ayda herşey düzeldi bi anda . ATAK VS GERÇEK BENCE
Uyku danışmanlığı yapıyorum dilerseniz yardımcı olabilirim uykununilkesi takip edin mesaj atın değerlendirelim