Hayırlı günler.Bebeğim şuan 3 aylık ve ana kucağına ihtiyacım var. Kullanıp memnun kaldığınız modeller hakkında bilgi verebilir misiniz
Ben kraft libra kullanıyorum fena değil ama geriye dönsem almazdım, çünkü ahşap çok ağır odadan odaya taşıması zor ve 9 kg a kadar taşıyor bu çok önemli bi detay dikkat etmek lazım.
Bence hafif güvenli ve fazla kg taşımasıbna dikkat edin, arkadaşım oturaklı ana kucağı almış çok memnun hem taşıması hem kullanması çok güzel ayrıca mama sandalyesi olarak kullanılıyor yatıyorda içinde dedi bi bak istersen
Ben bunu kullanıyorum çok memnun kaldım 13 kg kadar taşıyor taşıması kolay uzun araştırmalar sonucu buna karar verdim babybjörne muail olduğunu söylüyorlar en çok satan anakucakağı.
Mamma marka aldım Hepsiburadadan 1100 TL gibi bir fiyat iki aylıkkenden beri kullanıyor kızım 4.aya girdi memnunum gündüzleri çok iş görüyor
Joie markasinin sansa modelini tavsiye ederim.
Ben de babybjorn kullanıyorum tavsiye ederim marka değil de bu tarz ana kucakları aşırı işe yarıyor dışarı çıktığımızda vs hep yanımıza alıyoruz heryere taşıyorum
Önerin için teşekkür ederim. Trendyoldan bir bakim
Bu model sürekli karşıma çıkıyor. Ama kullanımı hakkında bir bilgim yoktu. Önerin için teşekkür ederim. Tekrar bi bakayım
Teşekkür ederim ürünü hemen bi inceliyeyim
Teşekkür ederim. Ana sayfasından bi bakayım
Merhaba
Yoyko sallanabilen ve mamma ana kucağı kullaniyoruz bizde ikisi de çok kullanışlı ama bizim kız pek durmayı sevmiyor
Yoykoda uyutuyorum gün içerisinde, mamma olani da tuvalete vs kaçmak için kullanıyorum max.15 dakika ama bebekten bebeğe değişir tabi