Ben çok ama çok onem veriyorum . Bence aradan zaman gecince bunlara bakinca o anlar gozumde canlanacak. Iyikide sakliyorum .
Ilk attığım fotoda
Hamile oldugumu anldigim testler .
Bebegimin ilk ultrason fotosu .
Kalpli cikota var oda evlenmeden once sevgililer gunde almisti daha sakliyom kokmaz insAllah
Bebegimin ilk saci var mektupta ve kizim olunca esim cicek alip bir yazi yazdirmisti o var
i .
Bu atiklarim da yeni aklima geldi sizinlede paylasmak ostedim . Boyle bir defter alip esimle kizimla yasadigiliz anilari yazilara dokuyorum gelecekte kizim cok sevecek eminim . Hani bi soru var ya cocuklarda annne ben nasil oldum veya babamla nasil tanistiniz . Iste bunlardan faydanalarak daha da gizel anlatacagim hikkayemizi . Ben bunlari hevesle yapiyorum cunku benim ve esimin hic kucukluk fotosu yok ..anilar bence cok degerli onlari olumsuzlestirmek istiyorum. Sizlere de fikir olsun.
Anilari yazdigin resimli defter cok guzel olmus cocuklarim yokken bende yazardim sonra birakdim. Ama ilk saci disi ilk kiyafetler vs vs bende sakliyorum arada acar bakarim buyuk kizimin cok hosuna gidiyo bunlar seninde diye gosterince. Hatta ilk okul ilk defteri karnelerinide sakladim
Bende anıları biriktirmeyi, zaman geçtikten sonra açıp o günleri anmayı çok seviyorum. Çocukluğumdan beri duygularımı yazmayı, günlük tutmayı çok severim, onları okuyunca neler yaşadığını, nasıl dayandığını, sabrettiğini görmek insana güç kazandırıyor. Bebeğim biraz büyüsün biraz daha kendime zamanım olursa bende yaparım inşallah çok güzel bir fikir, her doğum gününde bir mektup yazmak istiyorum bende
Bende cok severim . Gunluk bende tutuyorum cok duzenli olmasada 2023 den beri gunluk tutarim kucuk not defterine tutarim . Sonra aylik tutarim ay sonunda neleer yaptim onlari not ederim . Birde pln defterim var ..Bu ay sunlari yapacağım diye yazi yazarim ayriyeten gunluk pln kagidim.var. mutfakta gözümün onu de durar her aksam arti veya eksi atarim ..mesala onu da soyle yaptim . Kizimin ilaclarini ver ,1000 tane zikir cek,kitap oku,evleri topla,hata dur atam ya velki fikir olur .paylasmaya bayılıyorum galiba
Bende anıcıyım.Bebekle ilgili anıları bir çerçeve yapıp içine koydum
Fikir olabilir.Buyuk ihtimalle inst karşınıza çıkmıştır.
Ogluma da yapacağım onun zamanında yoktu kıskandı
Evet deneyebilirsiniz.Saclarini ilk doğduğunda kazidigimiz için çok fazla koyamadım.Epoksi malzeme ile uzun seneler duracağını düşünüyorum bebeklere uzun vadede bir anı..Rica ederim
Ne güzel benim hic anı hatira saklama huyum yoktur. Ne hamilelik testi ne ultrason fotoğrafı hicbisey yok atarım herşeyi. Eşyalara fazla anlam yükleyip bağlanmak bana iyi gelmiyor.
Ben anılara cok onem veriyorum kucuklugumden beri sakladıgım seyler var bir çanta dolusu 99 depreminde 13 yasındaydım o sene ilk defa gunluk tutmustum onu sakladım. Ortaokul arkadaslarıma anket yaptırmıştım o zamanlar populerdi onu sakladım. Cocukluk arkadasımla mektuplasırdım mektuplarımız, doneme ait sevdiğim şiirler sarkılar sanatçıların resminin oldugu bir ajanda.. Ailemle ilgili yine ozel seyler yılbası kartları vs daha bircok sey..
Bebeğiminde embriyo halindeki fotografından baslıyor anılarımız. Tüp bebek oldugu için o süreçte yasadıklarımız transfer gunu vs hepsi var. Gebelik testimiz ilk kese fotomuz ve diğer tum ultrason resimlerini bir deftere yapıstırıp haftasını ve duygularımı yazdım renkli ultrason cekimimiz yine fotoğraf ve videolu..
Dogumda da drum sagolsun fotoğraf çekmiş göbek kordonu daha kesilmemiş drumun kucagında aglarken fotosu var dogum sertifikasında ayak izini cıkartmıslar o yuzden tekrar almadım. Bebeğimin hastane bilekliği sacları göbek kordonu yine sakladıklarım arasında..
Ben mucizeme 11 yıl sonra kavustum her anı cok kıymetli benim için ileride ogluma bu guzel anıları gostermek istiyorum Allah nasip ederse ins. Şimdide kıyafetlerini seciyorum saklamak için
Resim zaten ayri olay bende severim cok cekerim he anini cikarttiririmda garanti iş telde kaybolur. bebisin okula basladin hele sende saklarsin ilk defterini falan ilerde hosuna gider kesin .
Ayy ne kadar gizel benim cok eskilerden hatira defterim vardi. Daha hala durar ama nerde bilmiyomayicikli seyler bayiliyom bo tane ayicikli kaps9num vardi 5 sinifta hoca onu kesmitu hala bir yerlede sakliyirdum annem atmadiysa onlarin evdedir .bir kac kere cope ati bende kizdim geri copten almistimcok guzel oluyor ya tebrik ederim benim gibi onem verdigin icin .