Ankarada Çock doktoru

Arkadaslar ankarada etlik sehir hastanesinde iyi bir cocuk doktoru varmi

@ankara-anneleri tavsiyeniz var mı?

Şehir hastanesinde değildd size yakınsa etimesgut devlet hastanesini öneririm dr. Hasan ve dr. Buse çok iyiler

1 Beğeni

Kesinlikle ben o hastanede çalışıyorum Etimesgut şehit şair Ertürk devlet hastanesi bekarken de oradaydı şimdi bebeğim 6 aylık doğduğu günde beri Hasan Tahsin Çakır takip ediyor gözü kapalı güvenirim bebeğim 3 ay uzamış sarılık geçirdi her anında her ayrıntısına kadar inceledi her türlü riski değerlendiriyor çok canayakın çok merhametli tavsiye ederim

2 Beğeni

Bizim sorunumuzu hasan hoca çözdü sağolsun. Sincam eğitim araştırmada doğum yaptım ve başıma gelmeyen kalmadı. akrabalarımızın ve görümcemin tavsiyesi ile götürdük halada ona götürürüm. Allah razı olsun ondan

1 Beğeni

Benimde bebeğim 6 aylık :smiling_face_with_three_hearts: doğu tarihi nedir

6 olmadık da 6 diyorum artık 18inde 6 aylık olacak :smiling_face_with_three_hearts: 18temmuz doğumluyuz

Bizde 14 temmuz doğumluyuz​:smiling_face_with_three_hearts:

Yaaaa çok yakınız nerede doğum yaptınız :smiling_face_with_three_hearts:

Sincan eğitim araştırmada( belalı hastane başıma geşmeyen kalmadı :woman_facepalming:) siz?

Bi kere gittim oraya berbat umursamadılar bile düşük yapsam umurlarında değildi. Ben a life da doğurdum hastane pek güzel ve temiz değildi ama doktorum çok iyiydi ben çok çektim yalnız sezeryan oldum sonrası çok zordu hiç bu kadar sancı ve ağrı çekmedim normal doğursam bu kadar sancım olmazdı eminim

Geçmiş olsun. Ben kendimden geçtim bebeğim daha 3günlükken enfeksiyon dan yattı y. Bakımda 3 günlük bebeğin belinden sıvı alalım dediler medenini sorduğumds ise neden enfeksiyon kaptığını araştıracaz dediler kabul etmedim ve bana psikolojik baskı yaptılar. Bende travma jalfı bebeğim ateşlenimce hastanede yatacağız gibi geliyor

Oooo çok geçmiş olsun o belden su alma kardeşimden biliyorum çok zor yazık küçücüktü 4 kişi bastırdı çenesi morarmıştı basmaktan yine de alamamışlardı suan 23 yaşında hala unutamam. Benim bebeğim de uzamış sarılık yaşadı 70 gün geçmedi sarılığı yenidoğan yoğun bakımda Işın aldı 2 günde 1 ölçüme gittik 2 buçuk ay boyunca neler çektim elleri mosmor olmuştu ama geçti çok şükür. İnsallah hiç hasta olmaz bebişiniz korkmayın elbet hasta olacaklar ama çabuk atlatırlar inşallah

1 Beğeni

İnşallah çok grçmil olsun sizd fr Rabbim tüm çocuklarimizi korusun

1 Beğeni