Kızlar eşimle baya şiddetli kavga ettik bebeğim 6 aylık etkilenicek biliyorum ama travma olurmu sonrasında pişman olsam da. 6 aydır herşeye sustum grip regl olmuştum hepsi birikti patladım en sonunda normalde ses tonuna kadar dikkat ederdim şuan vijdan yapıyorum sütümde azalıyor.
Hayır üzme kendini travma öyle kolay kolay olan birşey değil. Elbette kavgaya şahit olmaması daha iyi ama olmuş bir kere ve 6 aylık bir çocuğun bunu unutması da çok kolaydır, yeter ki sinirinizi ona yöneltmeyin. Şuan bebeğine en iyi gelecek şey senin kendini iyi hissetmen. Annesini rahat huzurlu görmesi. Buna takılıp kendini huzursuz hissedersen çocuk asıl bu stresinden etkilenir.
Surekli olmayan biseyse korkma canim uzme kendini bisey olmaz ama herzaman maruz kalirsa yuksek ses tonu bebekleri cok etkiliyo ilerki yasantisini gelisimini bunu doktorlarda soyluyo .
Benim bebeğim sürekli şahit oluyor ve onu o anlık bir yere bırakamıyorum ve bunun icin bende cok vicdan azabi çekiyorum küçücük bedeniyle korkuyor
Benim bebeğim de şahit oluyor. Bir defa çok şiddetli kırmalı dokmeli oldu. 4 aylıktı o zaman. İnsan dayanamıyor gözü dönüyor . evi terkediyordum eşim kapiyi kilitledi. Ben de balkona kilitledim kendimi saatlerce orda kaldım
başka türlü sakinlesemezdim.
Bir defasında da biz bağira çağıra kavga ederken aklım bebeğimde korkar diye, dönüp bi baktım ağzını kocaman açmış gülerek bizi izliyor
tabi ben bu defa öyle görünce vicdan yaptım masumum hiçbir şeyden haberi yok diye hüngür hüngür ağladim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay bebegin be kadar tatli bir an kendi bebegimi koydum ve aynisini bize yapsa bnde gulerdim onunla ![]()
![]()
her evde vardir kavgalar . Biz 2,5 yilik evliyiz bizim bile kavgamiz oluyor ama siddet yok Allaha sukur . Hatta bir kere çok pis bir sekilde kavga etik . Bebegimin 40 cikmasina 3 gun kalmisti bnde annemgile gidecektim gozune çırpı inmis azdaha kör oluyordu. Allah korudu. Neyse eşime dedim. Oda tmm dedi. Hazirlandik tm evden cikmaya 15 dk kala esim kizina soyleniyirdu anneanne den sonra babaneye de gidelim fln doy soyleniyordu o zaman bn annesiyle kavga etmistim . Ben de babanesine fln gidelez dedim. O zaman oldu mu bn koca bi canavarrrrrr
bagirdi cagirdi bnde ona bagirdim cagirdim. Evden kovdum o da baban gotursun dedi evden cikti . Balkondan baktim disari cikinca dedim bn kzumla yürüyerek gidecegim dedim eve girdim. Koşarak geldi kızı aldi gitti![]()
![]()
bni de evde birakti. Kızımı annemgile birakmiş sonra da kendi annesinin oraya gitmis tabikaynanm ile annem komşu
bnde yuruyerek annemgile gitim.1 hafta konusmadik sonra sakinlesince konustuk. Tabi bebegim o zamanlar sesden gürültüden anlamiyirdu simdi de anlamaz 4 aylik ama yaninda kavga yapmdik daha .