Anne olmadan once

Ben sadece emziriyorum 1.5-2 saatte bir acikiyor o yuzden 2-3 saat ayri kalmam hic mumkun olmuyor. Bir de ben biraz fazla pinpirikliyim, öpmelerine falan musaade etmiyorum normalde. Ben yanlarindayken opmuyorlar ama biliyorum yalniz kalsalar istedikleri sekilde sevip opecekler :smiley: o yuzden de buzlukta sutlerim oldugu halde daha hic biberonla besleyip birine birakmadim. Sagolsun esim sabahlari oglene kadar evde oldugu icin bebekle ilgileniyor ben o esnada sporumu ve baska kisisel islerimi hallediyorum, o yuzden baskasina birakmaya ihtiyac duymuyorum belki de :smiley:

Ay kendimi tebrik edicem çünkü büyük konuşmadım hiç:joy: hatta ne söylesem tersi olur kesin diye sustum hep​:joy: sadece iki söylediğim şey var onlarda daha önce komşuların çocukları kucağıma gelince hemen uyurdu inşallah benim bebeğimde kucagimda uyur dedim o kadar :sweat_smile: ama şuan sadece bu dedigimin acısı cikiyor hem emerek uyumak isteyen hemde kucakta gezmek isteyen bir bebeğim var :sweat_smile: yüzü güleç bir bebek olsun da istemiştim ama henüz kahkaha attığını duyamadik ful nazlı biri​:joy::sweat_smile:

1 Beğeni