Kizlar hadi gulelim eglenelim birazda anne olmadan once yapmam diyip anne olduktan sonra yaptiginiz seyler
Ben basliyorum
Asla kucagimda veya ayagimda sallamam diyordum salliyorum
Cok pimpirikli olmam bebek bu sonucta buyuyor diyordum kameradan nefes alip verisini izliyorum o dereceyim
Emzik vermem dedim veriyorum ayağımda sallamam dedim sallamadan uyumuyor
İlk 6 ay anne sütünden başka birşey vermem dedim su ver çocuk susuz kalır falan diyorlardı asla diyordum daha 15 günlüğüz bebeğime hem mama hem su veriyorum büyük konuşmamak lazımmış
Mama vermem diyordum mama vermek zorunda kaldım biberon vermem diyordum tıpış tıpış hayat bir şekilde yapmam etmem dediklerimi yaptirtıyo
Emzik vermek istedim kabul etmedi… emzik kullanmıyoruz. Ayağımda sallamam diyordum, sallamıyorum. Sallamadım da.
Aşırı titiz olmayacağım diyordum, oldum.
Yani şunu anlıyorum hepimiz yapmam dediğimiz ne varsa hepsini yapmisiz Demek ki büyük konuşmamak gerekiyor
Asla evhamlı panik bi anne olmam diyodum oldum
Sallamadan uyutacağım diyordum, salladım onun dışında yok sanırım benim
Kimseye vermem kendim bakarım gözümün önünde olsun diyordum kaynanamlara gönderip evde rahat rahat banyo kahve falan vakit geçiriyorum
Yanliz degilsin kuzum bende oyleydim hata kizardim salin cocugu diye ama ben oldum oyle
Ah benim gonderecek kimsem yok keske olsaydi
Ahahah baslıyorum. Kucağa cok alıştırmıcam dedim alıştırdım. Ayağımda sallamam dedim yaptım. Anne sütünden baska sey vefmem dedim doğduğundan beri ekstra mama kullandım. Kimseye vefmem ben bütürüm diyordum annemlere bırakıyorum, kaynanama veriyorum cay kahve keyfi yapıyorum. Yazınca aklıma gelmedi daha.
Bende de tam tersi oldu ya, veririm babaannesine halasina bakarlar arada diyordum, su an benimle birlikte bile alip goturmuyorum, gelip evde seviyorlar, hatta onlarin kucaginda durmuyor agliyor
Kesinlikle bizde de aynı şekilde bakacaklarsa bile ne gelip benim evimde bakıyorlar istemiyorum kesinlikle oraya bırakmak
Ay yok valla kaynanamın evi arka mahallede benim oturma odamın penceresi onun mutfağı ve bahçesine denk geliyor duyuyorum seslerini falan o yüzden içim rahat oluyor birde eşim de yanında zaten yoksa bende pek şey yapmam insan biraz kendine vakit ayırması gerekiyor ihtiyaç yanigönderip 2-3 saat uyuyorum falan iyi geliyor tavsiye ederim
Ay ben bırakamazdım maşallah emziriyor musunuz peki zor olmuyor mu okadar saat.
Bende ayağımda sallamam diyodum hem ayağımda hem battaniyede sallıyorum biraz çok büyük konuşmuşum ama keyfi yerinde olunca da bıraktığım gibi bıraktığım yerde uyuyor
Hem emzirip hem mama veriyorum pek de zor olmuyor göndermeden emziriyorum karnını doyurup gönderiyorum orda acıkırsa mama veriyorlar
Ay ne hoş keşke bende yollayabilsem bende hem mama hem emziriyorum da kaynanam mamayı beceremez de bırakamazdım