Kizlar anne sütü içen bebekler mi çok mu mızmız oluyor yoksa mama alan bebekler mi.
Mızmızlıkla bağdaştıramadım sütleri
bağışıklık sistemi mi daha güçlü olur konusu tartışılır
Ya öyle bağışıklık konusunda anne sütü daha. İyi .ama şöyle birsye deyim mama içen bebeklerin çok böyle ağladığını sürekli görmedim etrafımda hani sürekli anneye yapışık o kadar etrafımda insan gormedim açıkçası. Ondan bu soruyu
Benim bebeğim 1 buçuk aylıkken sütten kesildi. Mama yiyoruz hep. Sürekli gülümseyen bi bebek evet ama benleyken
yaka iğnem diyorum ona. Ben kapıdan çıkayım peşime bakar uzun süre gelmezsem bağırır çığlık atar yine gelmediysem ağlar
Benim kızım ilk 6 ay anne sütü aldı yine mızmızdı. Şimdi 9 buçuk aylık mama alıyor 7. Ayından bu yana hala da çok mızmız. Çok afedersiniz traktör gibi ses çıkarıyor her ortamda istediği olmayınca falan artık çok aşırı stres yapmaya başladm hastaneye gideceğim kendim için sinir karnıma vuruyor artık . Kızım dayanılmaz hale geldi kaldıramıyorum
Yeğenim anne sütünü bir hafta belki olabilmiştir sonrası hep mama. Ama aşırı anne düşkünü. Sürekli ağlar eder. 4 yaşını geçiyor yeni yeni anneden 3-4 saat ayrı durabiliyor. Kuzenimin çocuğuda anne sütü ile beslendi yeğenimle yaşıtlar. Sessiz sakin ama inatlık var. Yeğenim de inat. Kısacası beslenme bağışıklıkla alakalı mızmız fln olması tamamen karakteri .
Anne sütü alınca hep annenin göğsünde koynunda sıcağında, ama mama ya da anne sütü biberonda olunca biberon tutmayı öğrenince kendı de ıcıyor ya da babası evdekı baska ınsanlar da verebılıyor belkı ondan sordu bu soruyu. Mesela benımkı ılk zamanlar bıberondan anne sütü içiyordu babası veriyordu geceleri ben çok rahatlıyordum dinlenıyordum. Ben olmayınca ağlamıyordu
Aynen öyle çok fazla etrafımda diyorum ya biberonla beslenipte böyle fazlasıyla bağlılık yada ağlama mizmizlanma görmedim ondan sordum bu soruyu çünkü kızımı emziriyorum acaba artık ona ne iyi gelebilir diye birşeyler soruyorum tşk ederim anladınız bni