Bulduydum ama uyuya kalmısımyıne de saol
Arıy 2 aylıga kadar emıy mı ?ah ah benmkı 1 aylık bende bıraktıramıyorum . Ortalıgı yıkıy valla silikonla kankı olduk
Maalesef aynı bakalım ne zaman biraktiracagim bilmiyorum
Merhaba emzirme danışmanı peki diğer göğüsü emmeme gibi şeylerdede neler yapılacağından bahsettimi size bir ihtimal göğsümün ucu yok ve kanıyor yara oluyor çocuk ne zaman emmek istese artık emmiyorda deliriyor süt az geliyor ordan diye ve kanıor diye napcam süt o göğsümde çok azaldı sağıncada ucu hiç olmadığı için gelmiyor makinada canımın yandığıyla kalıyorum
Kuru dut kuruyemişçilerde rahat bulabılırsınız .
Mamayı neyle veriyorsunuz peki ben enjektörle veriyorum ona alıştığı için memede ağlıyor sütüm az geliyor enjektörde tazikli geldiği için ona ağlıyor aç kalsın istemiyorum bu yüzden çok strese giriyorum
Silikonla emzirmeyi denedin mi
Sütün gelmesi için gelse de gelmese de en az 3 saatte bir 25-30 dakika sağmaya devam etmek gerekiyor. Emzirme danışmanı bundan bahsetmedi çünkü benim öyle bı sorunum yoktu çok pahalı değil aslında imkanın varsa biriyle görüş derim
Tsk ederım
Sılıkonla gogusumden ve. Biberon verıyom .
Zaten silikonla emziriyorum ama diğer memem içe çökük şimdi yşne verdim kanattı ama emmeye çalıştı süt çok az geliyor o taraftan emilmediği için umarım çoğalur böyle böyle artık çok moralim bozuluyor
Kızım 68günlük zor bela yetiyor sütüm azıcık yemeyi dinlenmeyi kestim mi azalıyor. Hemen sizin tarif ettiğiniz kürü deniycem. Asla bunu yemem dediğim şeyleri yiyorum azıcık süt gelsin diys. Şükür mama yemiyoruz ama çokta gelmiyor meme boş olunca çok üzülüyorum . Allah’ şimdiden razo olsun
Günde en az 3 litre su iç ama inan ben de öyleydim başladım yapmaya 3-4 gün sonra az uzun uyusa bebiş akıyordu sütüm
Ayy niye kanamasa keşke ya pompanın en düşük ayarında sağmaya çalışsan en azından iyileşene kadar, sütün cogalsa
Cevaplarınızı tecrubelerınızı beklıyorum annelerım
Bolca kuru dut ve havuç yemeni tavsiye ederim. Ben bunları tükettim hatta doğumdan önce başladım şimdi şükür fazlasıyla var. Birde hipp anne çayı kullanıyorum
Kesinlikle yulaflı herşeyyyy ben sabahları yulaf tost yapıp yiyordum mesela müthiş süt yapıyordu
Su, uyku, hurma
Dut ve incir doğum yaptığım günden berı kaynatıp içiyorum