Anne sütünü arttıran yiyecekler ve içecekler nelerdır?

Ha bide bulgur

1 Beğeni

Bugün aldım aslında Solgar brewers yeast B12 başladım iki gündür memnun kaldım fakat yine de bu içeceği denemek istedim tşk ederim :blush:

Afiyet olsun, bende cok ise yariyor umarim sizde de yarar.:white_flower:

1 Beğeni

Faydasını gördünüz mü

Takviye edici olanı kullanıyorum ondan memnunum.Bu icecekten 1 tane içtim.Alkol kullanmadığım için tat olarak bana uymadı pek.Yani artış var sebebi bu icecek diyemem 1 adet tükettim dediğim gibi.

1 Beğeni

Bolca su, uyku,kuru dut,hurma, yulaf, havuç, baklagiller

1 Beğeni

Bestlak damla

1 Beğeni

Komposto yapıp içebilirsin

1 Beğeni

Solgarin içeriği de icecekle ayni, bira mayasi tozundan üretiliyor. Gunde kac adet iciyorsunuz?

Günde 6 adet alıyorum. Sabah öğle akşam Tok olarak 2şer adet.

Teşekkür ederim :pray:t2:

Kızlar bestlak milkin e bebekdeki anne çayları malt içecek dışında ne kullandınız bunları dönüşümlü kullandım ben aman aman süt artmadı ramazan geliyor oruç tutcam takviyeye devam edeyim diyorum bunları kullandım bebeğim aktif emmedigi için çok sütüm yok en azından olanı kaybetmemeyeyim diyorum sizler ne kullandınız

1 Beğeni

Ben pısmanıye yıyom​:joy:benımde aman aman bır sut yok tatlı seyler de sut yapıyor benım gorusumce bu bnm yapmadıgım sana tavsıye edeyım dur tahın ,helva ,dereotu ,bol su ,kuru yemısler ,tatlı serbetlı yıyecekler corbalar,yulaf ezmesı ,susam mesala bn sımıt yıyonce sutum bır tık artıyor . Rezene cayı ve uzum ıle dut kursunu kaynat oc hıc denemedım esıme dedım alırsa denıycem :blush:

Bu aralar sanki sütüm azalmış gibi hissediyorum artırmak için neler yapmam lazım ? @admin

Ben kendi adıma konuşayım avokado ve tahinin çok faydasını gördüm ama ne yersem yiyeyim ne kadar su içersem içeyim 2 3 saatlik bir uyku kadar iyi gelen bir şey yok o da bir gerçek

1 Beğeni

Momstok çay, solgar b12 vitamin süt arttırıcı olan. En az 2-2.5 lt su. Çay ile birlikte fındık, badem, kuru kayısı, kuru incir. 2-3 saatte bir sağdım. Benim de azalmıştı mamaya başlamıştım bunları yaparak arttırdım ve mamayı kestim. Onların yanısıra hergün olamasa da 2-3 günde bir hurma özü ve tahin karıştırdım içine ceviz koyup yedim.

Benimde öyle çok sütüm yok günü geçirecek kadar oluyo anca Haşlanmış yumurta güzel süt yapiyo bende hergun kahvaltı da 2 tane yeyin hep protein olur

1 Beğeni

O uykuyu da ne zaman yapmak için niyetlensem uyanıyor

1 Beğeni

Bebeğim 4 aylık oldu meme+mama ilerliyoruz mama verdiğimde aynı zamanda sağım yapıyorum göğsüm dolu olsa bile 100cc den fazla çıkmıyor ikisinden. Siz kaç ayliksiniz ne kadar çıkıyor ve nasıl arttırım

1 Beğeni