8 aylık minik balim anne yani besigindr yatırıyor um ama cok hareketli korkuyorum ya duserse ordan yatağımda yatarkende korkuyorum ben uyurken uyansa kalkip gitse ne yapsam bi sureligine böyle endişeliyim
Benim bebegim 7.5 aylıkken yataktan düştü. sabahları kendi yatagımda uzanarak emziriyordum etrafına yastık koyuyordum, ben uyurken bebegim donerek yastıkla beraber düştü. Tam düşüş anını gördüm ama yakalayamadım cok korkunc bi andı aklımı kaybediyordum hamdolsun ki yüzüstü yastıgın üzerine düştü hiç aglamadı bile. Eger yere düşseydi direkt hastaneye gitmek durumunda kalırdık cunku Allah korusun beyin kanamasına sebebiyet verebilir cok riskli bir durum. Allah tüm bebişleri korusun. Benim en cok korktuğum seydi basıma geldi. Sonrasında şişme yatagımız var bebeğin odasına onu koyduk sabahları oraya geçiyoruz altınıda orada değiştiriyorum. Şuan 8.5 aylıga yaklaştık. Altını bile zor değiştiriyorum inanılmaz hareketli bir sn yerinde durmuyor. Bence sizde risk almayın. Gece Bizim odada beşikte uyuyor beşiğin korkuluk kademesini en yuksege alıyorum ondan bile korkuyorum olur da asılır diye bebekler cok hızlı beceri kazanıyor hiç güvenmiyorum artık. Sizde yer yatagına geçiş yapın derim risk almayın.
Bende cok korkuyorum ins oyle yapayım alt değiştirmek yemek yedirmek cok zorluyor artık sağlıkla buyusunler tsk ederim bahar hanim
Cok geçmiş olsun bu arada sevgiyle kalın
Ben besigini alt kademeye getirdim ve anne yani kismini kapattim. Kendi yatağıma da kenar korumaliklari aldım.