Kızım 4 aylık doktor tavsiyesi üzerine mamaya başladık gelişimi çok güzel fakat kilosu 1 tık aşağıda o yüzden anne sütüne ek günde 3 defa mama veriyoruz çok araştırdım herkes kafamı karıştırdı sma dan başlayacaktım bebelac goldan başladık başta kakasında hafif beyaz beyaz pütürlü şeyler oluştu parçacıklar ama mama bitmeye yakın yoğunlaştı kakası gğnde 1 düştü oda benim zorumla kusması arttı şuan kararsızım sma mı Aptamil mi biraz da gazlı bir bebek öneriniz ne olur yardımcı olur musunuz anneler
Bebekten bebeğe değişir canım. Sma comfort ve Aptamil prosyneo kullandım ikisi de gaz yapmadı
Evet öyle fakat Bebelac ta sanki zorluyor gibi geliyor kilosu iyi gidiyor ama, sma dan mı başlamalıyım tekrar peki deneye deneye bulunacak sizde bu beyaz pütürlü şeyler oluştu mu peki bebeğiniz de
Evet, maalesef deneyerek bulunacak. Bebelac gold da kullandık öyle beyaz pütürlük olmadı hiç.
Bizde çok yoğun oluyor demekki proteini sindirmiyor bağırsakları diğerlerini deneyeceğim birde
Gold olanı alma sade olani al.
Ayrıca bebekten bebege değişir.
Deneye deneye göreceksin..Sütüne de bak artış olunca mamayi azaltabilirsiniz.
Ben doğumdan itibaren Sma Optipro kullandım, 8.5 aylıkken mama reddi oldu sandık meğer dişi çıkacağı için iştahı kesilmiş.O arada Bebelac Gold denemistim, 1 aya yakın kullandık ama kilomuz yerinde saymıştı.Tekrar Sma ya dönünce kilo alımı normale döndü.Sindirimi kolay bir mama fakat biz ne desek boş, çocuklar mama seçiyor çünkü.
Bizde direk mama dan sonra başladı işte başta evet normal dediler zaten ama bu git gide yoğunlaşınca normal gelmemeye başladı
Evet doğru Bebek karar veriyor buna ama bende şuan sma deneyeceğim bakalım onda da aynısı olacakmı
Sütüm gün içinde yetmiyor elimden gelenin fazlasını yaptım cidden sütte kişiden kişiye değişen bir şey çok şükür var onuda veriyorum özellikle geceleri ve uyandıktan sonrası çok iyi oluyor ben zaten günde 3 defa veriyorum mamayı gerisini anne sütü alıyor mama bizi destekliyoruz sadece ![]()
Bende aptamil prosyneo kullanıyorum memnunum bebeğiniz seçecek deneyerek bulacaksınız dogru maması mecburen
Gazlı bır bebekse hıpp en tavsiye edilen bır mama ama sma aptamıl mı doye sorarsanız ben sma derim bebelac golden cok sekerlo bır mama
Sanırım bir de sma yı denicem ![]()
Öyle yapacağım
inşallah kolay bulurum
Benim de öyledi canim herseyi denedim .sutum az diye buyudukce sütten kesme ver . Kizim suan yasina girecek hala tadımlık da olsa sutum var hoc bir zaman da çoğalmadi. Yine de veriyom .
İnşallah teşekkür ederizzz ![]()
Yok asla az da olsa emsin ama şuan biraz var çok şükür ilerde azalsa da bile vereceğim anne sütü gibisi yok
işte dışarıdaki insanlar öyle demiyor sütün yok demekki mama veriyorsun diyorlar halbu ki sadece 3 defa veriyorum
Bebelac kullanıyoruz öyle bişey olmadı. İlk dört ay Aptamil kullandık onda da sıkıntı yoktu ama Bebelac da Aptamil uretimi olduğu için daha uygun fiyatlı diye ona gectik
Kiz ne olcak sutun yetmiyorsa ac mi kalacak bebek ..Bakma bakma onlara bana da cok dediler ben tinlamadim
Kız eskiden millet şekerli sularla ekmek ıslatarak buyutuyormus. Keşke mama olsaymis da verseymisler. Süt yok yetmiyor napalim kimse sütü bol bol yeterkem keyfi mama vermiyor zaten. Çok şükür imkan var günümüzde. Bu mama karşıtlığını anlamıyorum. Benim de olmadı sütüm napayım. Süt annesi mi bulayim ![]()