Anneler daha iyi bilir

Annişler gece bebege tulum giydirmip uyutuyorum ama bazen yikadigim için peluş olanlar var onları giydiremiyorum terliyor bende alt üst giydirip altına külotlu çorap giydiriyorum günduz zaten öyle yatıyor sizce bebek rahatsız oluyor mu külotlu çorap tam dar değil ama yinede sizler ne düşünüyorsunuz

2 Beğeni

Normal corap giydirilmesi bile tavsiye edilmiyor, bence kulotlu corap ekstra rahatsiz edici olabilir.

1 Beğeni

Külotlu çorabı kesinlikle önermiyorlar kalça bozukluklarına sebep olduğu için bu durumda iki kat giydirmek yerine güzel ısıtacak bir örtüyle bol bir kundak yapabilirsiniz

@Tuğba merhaba bir çok kişi tarafından zararlı olduğu bilinip söylense de bu konuyla ilgili herhangi bir sağlık araştırması yoktur.
Ama %100 pamuk yada bambu içeren çorapları tercih etmelisin sevgiler :hugs::rose:

Evin kaç derece bizim ev 23-24 derece zıbın üstüne tek kat giydiriyorum. Sabah ilk uyandığında yelek giydiriyorum 1 saat. Uyku tulumuda kullanmıyorum battaniye örtüyorum. Geçen gece dışardan geldik üzerinde yelekle yatırdım yatağına huysuzlandı ağladı yeleği çıkarttım uyudu. Çocuğu çok sıkmak iyi değil soğuktan çok terlemek hasta eder

Tulumun ayaklarini kestim

Anladım canm

Aşkm bebek sürekli dönüyor imkanı yok kundak ben battaniyeyi beşiğin bitarfina geçirdim üstüne bebeği koyuyorum kalan kısmını ortuyorum ona battaniye sabit ama bebek sabit durmito

Teşekkür ederim canım :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

Bende şapkasını kestm valla hepsi de şapkalı kestim

Ben zıbın ince kazak ve peluş alt üst giydiriyorum bizim evde 23derece en fazla ama biz bile battaniye ortuoz gece soğuk oluyor petekler söndüğü icin

1 Beğeni

Siz üşüyorsanız bebeği öyle giydirmeniz normal. Ben tişört giyiyorum üşümüyorum o yüzdende bebeğe tek kat giydiriyorum.

Bende bgn tek zıbın tulum giydrdim tulum yünlü sıcak tutacaktır terlemedi o kadar şükür