Eee taze annişler ve tecrübeli anneler ne hediyeler aldınız nasıl geçti anneler gününüz paylaşmak ister misiniz
Bir öpücük başka bişey yok
Hiçbişey hatta eşime bayağı laf soktum bu yüzden
Gerçi bende de birşey yok
Erkekler cidden çok odun istisnalar hariç ben şimdiden babalar günü için ne bilim onların fotoğraflarını biriktiriyorum aklımda nasıl bişey yapsam var en basit çiçek bile gelmedi dün. Ben sevmiyorum çiçek diyo e o zaman çiçek yerine başka bişey yap
Benim eşimde hiç bişey almamıştı ama akşama kadar bekldim bişey almıştır ya beni kızdırmaya çalışıyordur diye düşündüm. Baktım birşey yok trip attım sevmiyormuş beyfendi özel günleri. Bende tamam almak zorunda değilsin bende yemek yemek zorunda değilim sen bana hediye alana kadar hiçbirşey yemem sütümde kesilirse vebali boynuna dedim. Hediye almadı ama bin lira verdi git kendine al diye. Kısa günün kârı dedik kabul ettik
Benim bebiş 2.5 aylık bana kakalı bezlerini hediye etti
Eşim de bebek bezi almış gelmiş kalbim kırık
@Minnakanne hoş geldin kuzu
Hoş buldum Şekerim beni özlediniz mi
Benimkide 1000₺ verdi ama ne alınır onla zaten 200 ti falan etkinlik için malzemelere verdim nakitim yok ayagına cuzdanımdan alıyo
Tabiki
Parfümler çok pahalı artık kendi paramla alınca çok üzülüyorum özel günlerde eşimden para alıp onun parasıyla alıyorum bende yine öyle yapıcam aaa benim cüzdanımdan asla alamaz bnm param bnm paramdır aldığında ödeyene kadar hergün söylerim bankadan kredi çekse ondan iyi
Küçük hanımdan bana ilk hediye
Benim fotoğraf gene yüklemede hata veriyor bazı gönderilerde
Bidaha dene bakalım canim
Foto seçtikten sonra 3 4 saniye beklemen gerek yüklenmesi için.
Bekliyorum evet 100 olunca otomatik siliniyor geri
O da iyiymiş
Hoşgeldin canım benim adamlar odun anam hemde yontulmamis fişleri olsa da geri iade etsek