Özel deyince başka bir şey beklediniz değil mi?
Yok yok.
Soru şu…
Anneliği sevdiniz mi? Sizi zorladı mı veya başkalaştırdı mı?
20 aylık anneyim ben çoook değiştim. Çok sevdim ama beynim aşırı yoruldu…![]()
Özel deyince başka bir şey beklediniz değil mi?
Yok yok.
Soru şu…
Anneliği sevdiniz mi? Sizi zorladı mı veya başkalaştırdı mı?
20 aylık anneyim ben çoook değiştim. Çok sevdim ama beynim aşırı yoruldu…![]()
Güzel konu başlığı ![]()
Anneliği kızımla ilgilenme yolunu seviyorum 16 aylık ama laflar sözler beni psikolojik olarak çökertti sabır çekiyorum sadece.
Kızımla dip dibeyiz oyuncak görmez gözüm tek anne
babasına dahi gitmeyen bir kız çocuğum var iyi ki de var
Anne olmadan önce çok küçükmüşüm anne olduktan sonra büyüdümü sandım büyümemişim evladımla büyüyor um..
ben 3 aylık anneyim şu andan bildiriyorum aşırı sevdim
Bilseydim böyle duygular yaşayacağımı daha erken çocuk sahibi olurdum
Dünyaya daha toz pembe daha sevgi dolu bakmaya başladım, kafama taktığım beni günlerce ağlatan uyutmayan sorunlara gülmeye başladım, içimde kocaman bir şefkat çeşmesi açıldı sanki her şeye karşı ![]()
Ayrıca bir insana duyulabilecek sevginin aşkın o kadar da kısıtlı olmadığını, bir gülüşün bir kokunun insana cenneti yaşatabileceğini anladım
İyi ki anne olmuşum iyi ki ![]()
Hepimizin anneler günü kutlu olsun, evlatlarımızla sevdiklerimizle nice mutlu yıllarımız olsun inşallah ![]()
Cooook geç kalmışım ben oğluma , sanki bunca yılim boşa geçmiş gibi onu her opusumde burnum sizlarken anlıyorum
10 yıllık anneyim bu dünyada geriye baktığım zaman en büyük şükür sebeplerim kizlarim var hafızlık yapmış olmam şükürler olsun
Yaaaaa annelik çok güzel bir duygu Saye
ama çok da yorucu. Annelik = delilik. Tabiki hayatımız değişiyor. Babaların özel alanı , kendisine özel aktivitesi olurken biz anneler (çoğumuz) herşeyi bebeğimizle yapmak zorundayız. Çooook büyük sorumluluk. Hayatımız değişmez olur mu? Bak tüm gece uyumadık. Anne olmayan hiçbir güç bu zorluklara boyun eğemezdi. Neden annelerin cennet ayakları altında çok iyi anladım . Bu yazıyı meleğim kucağımda uyurken yazıyorum mesela. Eşssiz bir duygu. Yani kalbimden taşıyo sevgisi, sığmıyor. Hayatımın aşkı o benim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İki çocuk annesi olarak geldim![]()
Annelik çok güzel, evliliğin meyvesi. Bu meyveleri güzelce olgunlaştırmak, yetiştirmek fazlaca emek istiyor. Bu emekte tâbi ki karşılıksız değil. Senden birşerler götürmeden olmuyor maalesef. Her anlarına Şükür,iyiki varlar. Rabbim emanet veriyor ve bu emanetlere sahip çık diyor. Ya ilk karına düştükleri andan doğup,büyüme anları hepsi ayrı bir basamak ve onlar büyüdükçe bende büyüdüm, büyüyorum. Her yaş olgunluk getiriyor ama her taze çocuk yeni acemilikte getiriyor bu bir gerçek. Bu meşakkatli yolda Rabbim nasip ettiği sürece durmadan yürüyeceğime and içer hepinize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi niyaz ederim.
Seviliyorsunuz![]()
![]()
Annelik, fedakarlığın ve şefkatin zirvede olduğu güzel bir duygu yumağı ![]()
Bazen çok yorulsam da şikayet etmeden vazgeçmeden sevebiliyorum.
Onu eğitirken, büyütürken ben kendimden bazı şeyleri verebiliyorum ve bundan çokça memnunum.
Bir gülüşüne, bir kelimesine tav olduğum küçük adam iyi ki bizimle ![]()
Çok şükür Rabbim bana annelik duygusunu tattırdı. Anne olmak isteyen ve olmayı hak eden her kuluna tattırsın inşallah ![]()
Sağlıkla büyütmeyi ve güzel (çok geniş bir konu olduğu için detaylarına girmiyorum çünkü ne açıdan güzel olduğu göreceli) bir birey olduğunu, bizleri gururlandırdığı günleri görmeyi de nasip etsin inşallah ![]()
İyi ki anne oldum ![]()
![]()
Anneler gününüz kutlu olsun ![]()
24 yaşında doğum yaptım Oğlum 5 aylıkken 25 ime girdim 15 Mayıs ta 26 oluyorum ( 26 dolduruyorum )oğlum ise 16 ay 7gunluk her dönemde lohusa iken bile bir basimâ yanlizdim bişey bilmiyordum araştırdım sordum okudum çok yıprandim çok zormuş hâlada öyle annelik kelimelere sıgmiyormuş yani kendim dağıldım bagzen kendi kendimi dövdugum zamanlar oluyor sonra bir bakıyor bir gülüyor zaman duruyor dünyada ki Een zor şey ama bir o kadar da eeen güzel şeymiş annelik o benim Dünyam tutunduğum dal herşeyim bal oğluuum baaaal ayy bunları yazarken de şimdi uyuyor ne zaman uyanacak gece nasıl uyuycak diye düşünmemde çabası ![]()
Ben 24 yaşındayım annelik evet çok güzel kızım benim herseyım CANIM ama hayatımın en zor dönemi hamileliğimde başladi ta bugune kadar bazen o kadar çok tükeniyorum sıfır destekle hayatta kalmaya çalşyrm bazen geceleri başımı yastığa koydğmda hadi diyorum bekarken olduğu gibi bir saat sonra hiç uyanmayacakmş sabahın köründe başında bağırıp çığlık atıp ağlayan her yerini çizen saçını çeken ama gülüşünde kokusunda herşeyi unuttuğun bir çocuğun yokmuş gibi uyu diyorum alnımda belirgn iki çizgi kaşımın arasında iki çizgi ve kaz ayaklarım çıkmays başlamış 3 yıllık evlilik için de oldu o kadar yorgunum ki anlatamam anneliği sevdm çok güzel ama getirdiği zorlukları göz ardı edemiyorum ne uzanmama izin veriyor ne oturmama ne telefonla konuşmama hayatı bana yapışık yaşıyor delirmek üzereyim de bir yandan canım da aşırı sıkkın ikinci çocuğa hamile olabilrm korkumdan test bile yapamıyorum ama gerçekten kaldıramam biliyorum beynim aşırı yorgun bedenim yorgun Allahım yardım etsin çok zor bir çocuk çok dışarı çıkıyoruz yok anacım yollarda uzanıyo elimi bırakıyo kucağıma gelmek istiyor etrafı inletiyor resmen o da zulüm
18 yasinda ilk anne oldum
20 yasinda
26 yasinda
38 yasinda en son anneligi tattim.
Tabiki zor hamilelik bebek cocuk sonra ergenlikleri ama dunya yine gelse yine isterim bakiyorum dellan gibi masallah ogullarim su yasinda.allah saglik sihhat versin hepsine cumle evladina.
3 cocukla bende buraya bır not bırakıyorum. Ben cok sevdım annelıgı cok zorluklar olsada ama ba gülmeleri oglum kızım yaz gelınce cıcek getirmeleri beni karşılıksız sevmeleri cok guzel 19 yaşında annelıgı tattım ıyıkıde RABBIM nasip ettı elhamdülillah.cocugu olmayan herkeslere Allahım nasıp etsın ![]()
Annelik çok başka birşeymiş çok büyük bir sorumluluk istiyormuş çok yıpratıcı bazen pes ediyorsun ama .Onlardan başka birşey düşünemiyorum bütün hayatım onların üstüne kurulu rabbim onları bizim bizide onların başından eksik etmsin![]()
Herkesin anneler günü kutlu olsun .Yazacak çok şey var da …………
Ben de anneliği çook sevdim. Her şey değişti, ben kesinlikle eski ben değilim. Bir yandan kilo vermeye çalışırken diğer yandan bebeğim kilo alsın diye her şeyi yapmakmış annelik. Diğer tüm annelere hak vermekmiş. Bir daha asla deliksiz uyku uyuyamayacağını kabullenmekmiş. Ama yaşanmadan asla bilinmeyecek harika bir hismiş
ben mükemmel bir anne değilim. Ama kızımın iyi bir insan olması için; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ailede büyümesi için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Umarım miniklerimizin başarılı olduğu, sağlıklı ve mutlu olduğu, iyi yerlerde olduğu günleri de görürüz. İşte o bize en güzel anneler günü hediyesi olur. ![]()
Annelik muhakkak her anneyi başkalaştırır bence
fedakarlık ve sabır ne demekmiş anne olunca öğreniyorsun gerçekten ve gerçek karşılıksız sevginin ne olduğunu. Çok değiştim anne olduktan sonra eski bene bakıyorum şimdiki halimle çoook fark var . Eski gamsız biraz bencil olan beni de çok özlüyorum ben aşırı rahatına düşkün bir insandım o zamanları düşünüp iç çekiyorum bazen yalan yok
Ama iyi ki anne olmuşum diyorum şimdi her şeyin merkezinde bebeğim var onun için yapamayacağım şey yok ![]()
Allah hepsini sağlıkla büyütsün
İyi ki anne olmuşum oğluşum benim dünyam ![]()
![]()
Annelik delilik ,annelik hep yüreğin avuçlarında yasamakmis, parmağı kapıya sıkışsa o kapıyı 2 ye ayiricak gücü bulmakmis, her zaman güçlü olduğunu bilsen de işte o u kurtardığın anlarda gelen deli gucuymus annelik ,herkesin kendine özeldir annelik tarifi ama ben rahmetli annemi daha cook özlüyorum, daha cok hatirliyorum ,hep hatirliyorum artık benim bebeğime baktigimin kim bilir kaç katiyla bana baktı ,sabahları basimda bekledi ,kısacası annelik bana annemi hatırlatıyor ,emeklerini unutmam Annem olmasaydi Annelik duygusunu da tadamazdim…
Allah rahmet eylesin benimde annem yok rahmetli oldu inşallah cennete onlari sevecz doya doya cok zor cok