Anneler Günü Özel Soru 💞

Annelik değiştirdi ya sabır taşı oldum çıktım bu beni çok yoruyor evet elbette güzel ama bi insan tanesini yetiştirmek zormuş sanırım buda çocuğuna yetebilmeyi seçen anneler için bı tık daha zor kendine dert ediyorsun herşeyi…milyonlarca kez rabbime şükür bu duyguyu yaşattığı için günümüz kutlu olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Değerli Anneler öncelikle geç evlenen biri olarak ve hiç düşünmeyen biri olarak Annelıği evet çok sevdim ben çok rahat bır hayatı olan bırıydım gezen tozan öğlene kadar uyuyan biraz da çılgındım açıkçası. Ama oğlum benım dünyam evet çok çok güzel bir duygu ama bir o kadar da yorucu bitmek bilmeyen vicdan azabı içimde sankı hep bırseyler eksik yapıyor hissi sürekli bir kalp çarpıntısı acaba bırsey olur mu korkusu ama o kokusu gülüşü herşeye bedel iyi ki bu duyguyu tatmışım bence bu dünyada bir canlıyı büyütmek yetiştirmek eğitmek her anına şahit olmak paha biçilemez isteyen herkese nasip olsun Annelik çok başka bır boyutmuş

2 Beğeni

Insallah canim​:palms_up_together:seninde annenin mekanı cennet olsun insallah, insallah orda hep yanında oluruz canim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni