Kızımda da alnında kaslari arasında olmuştu canım geçti çok şükür konak şampuanı kullandım mustelanin orayı da yumusatiyo zaten hafif hafif konak tarağı ile kazıdım iz bile kalmadan geçti
Yeni doğduğun biraz bizimde vardı konak bu banyoda sıcak suyla ovalayın zamanla geciyo
Duştan önce zeytinyağı sür, duşta sıcak suyla nazikçe ovala geçiyor. Benimkinin de kulak arkasında çıkıyor bazen öyle yapıyorum ama arada tekrarlıyor
Kendi sütünüzü sürebilirsiniz o da geçirir konağı
Bizimde olmustu banyo öncesi zeytinyağı sürüp ılık suyla yavas yavas ovmustum sonra COk şükür gecti arada bir oluyo hemen zeytinyağı banyo geçiyo
Bioderma surebilisiniz ciltteki kuruluk kabukluga cok iyi geliyor eczaneye sorun biz sormustuk bize vermislerdi bazen kasinda oluyor surunce geciyor
Benim yeğenimin de kaşlarında cikti bu şekilde, kucuk bebeklere zeytinyağı onermiyorlar ama bebe yagi kullanabilirsin kabarmasi icin bence
Ama yine de doktoruna bir sor belki baska bir nemlendirici onerebilir
Bizde de oldu kaşlarında, sonra saçlarında da çıktı. Doktor mustelanın konak şampuanını önerdi ama biz almadık, konak tarağı aldım. Duştan bi süre önce bebe yağı sürdüm beklettim sonra da konak tarağı ile temizledim ve tçduşta güzelce yıkadım hiç bir şey kalmadı. Arada çok az tekrarlıyor ama yine aynı işlemi yapıyoruz uzun süre çıkmıyor tekrar. Tarak olmadan da temizlemiştik ama çok uğraşmıştık tarak ile çok rahat tenizleniyor.
Şükürlər olsun buda kabuk kabuk kopuyor
İnşallah geçer
İnşallah yakında geçer bebeğimin yüzğnğ normal görmek isdiyorum artık
İnşallah bundn sonra surucem
İnşallah buda geçer kabuk kabuk kopmaya başlado
İnsealllah rabbimin izniyle ![]()
![]()
Doktor söyledi yağ falan vurun dedi vuruyoruz
Onu kullanıyorum zaten
Çok teşekkürler canım
Sütünle silebilirsin gazlı bı bez yardımıyla hafif bastırmadan bizimkinde de olmuştu ben öyle yaptım tekrarlamadi