Antibiyotik kullanimi

Kizlar bebeginizi hasta olunca antibiyotik yerine ne weriyosuniz bende alitirmic antibiyotige

Doktor antibiyotik uygun gördüyse onu kullanin onun yerine alternatif bişey kullanılmaz bence daha da kötü olur ilerlerse

2 yas altina anbiyotik werilmiyor ben kizima ihlamur kaynattm azda limon sktim bogazlarina iyi geldi

Kim diyo onu benim bebeğim 9 aylık kaç kez de verdim doktorum yazdı hatta kullanmazsa daha kötü olur dedi ihtiyaç duyulması haline kaç aylık olursa olsun veriliyor

Benm kiz hastlandi goturdum doktor wermiyoruz dedi vermedigi daha iyi oldu antibiyotige alisinca vucudu antibiyotik olmadan iyilesemiyolar

Valla ilginç biz hastanede yattik 1 gece 4 aylıkti antibiyotik verdiler sonra 6da kullandık sonra 9da küçük kaynım sağolsun sürekli hastalık bulaştırıyor da bazı durumlarda antibiyotik gerekli oluyor

Bakteri kaynaklı bir enfeksiyon olmadığını düşünmüştür muhtemelen. Viral enfeksiyonlarda antibiyotik kullanımı anlamsız oluyor çünkü etki etmiyor zaten. Doktorumuz parol+iburamin zero reçete etmişti bize. Ateşi dirençli olmadığı ve çok yükselmediği sürece iburamin zero kullanma demişti. Ateş durumu yoksa hasta olduğunda sadece buhar veriyorum bir de beslenmesini düzenliyorum bi tık fazla sarımsak vs eklemek gibi :person_shrugging: