Aptamil mama

Merhaba Aptamil mama da bakteri olduğu söyleniyordu hala satışta

Kızım içinde hip kullanıyorum ama Aptamil daha iyiydi tabi kiloda yapıyor sizce almalımıyım hip mamada biraz bozdu gibi diğer uygun fiyatlı mamalar gibi sapsarı

Aptamilde uygun fiyatli mama zaten aldiginuz yerle alakalidir bozulma.falan olabilir mamayi bozmalarindan degil yani aldiginiz yeri degistirin

Yani biz değiştirdik ağtamil kullandım 6 ay falan şu an kızım 14 aylık ilk aylar anne sütü aldı. Aptamili nerdem alıyorsanız veya kutu üzerinde iletişim yeri var arayın sorgulama yapmak istediğinizi deyin varsa eğer ücret iadesi yapıyorlar aynı zamanda bir de doktorları arıyor biz öyle yaptık ama bir kere şüphe girdi işin içine mamamil kullanmaya başladık ve gayet memnunum kilo alımı da yine güzel gidiyor ek gıda da var zaten deneyin derim .

Biz getir üzerinden sipariş verip çoklu alım yapıyorduk 1.5 2 kg ye yakın alıyorduk ama öyle olunca 1 paket anca kullandık yok falan dediler sorgulama yaptık tabi kendi malını da kimse kötülemez öyle bir şey de var

Aptamilin 350 gramlık kutuları için o haber çıktı diye biliyorum. Parti numaraları da yayınlanmıştı zaten. Ben oğluma doğduğundan beri aptamil kullanıyorum bir sorun yaşamadık. Genelde zaten büyük alıyoruz bir kere 350 lik almıştık. Dediğiniz gibi kilo aldırıyor bence aptamilden devam edebilirsiniz. Hüveydanın da dediği gibi bir de aldığınız yerle ilgili olabilir