Arada kaldım yardıma ihtiyacım var

Yardım ihtiyacım var iki arada kaldım yarın yarı kırkımız çıkıyor bu zamana kadar annem kaldı yanımda diğer 20 de kayınvalidem gelecekti hastalık oldu gelemicek annem bana götürücem diyor ama benim evime uzak yerde yaşıyor eşim 1 ay orda kalmana izin vermiyorum diyor korkuyorum sizce hangisini seçmeliyim yarı kırk çıktıktan sonra tek başına kalan var mı

1 Beğeni

Valla canim her iki tarafta geldi kacti 3 5 gun kalaan soz etti bende artik bunaldim yarin 23 gun olucaz inşallah çok şukur bol bol okuyorum evimde tekim rabbim saklasin hepimizi korusun

Amin inşallah 20 banyosunu yarın yapıcaz inşallah eşimde kal gitme oku diyor ama işten geç gelicek dua olarak ne okuyorsunuz

1 Beğeni

Canm ben yanlış okumuşum 40 in çıktı sandım gecee sürekli uyanırsa zor ama ben bazen uykuda kalırdım gorumcem ya da eşim göğsüme koyarlardı zor süreç cnku kirkliyi ben takmazdm ama inanki destek gerek ev işi gündüz derken gece yorulup bebeğini beslemzsen zor benmki mama icmezdi o yüzden sürekli uyanirdım bi ara bebek göğsümde nefessiz kaliordu. Eşim vardı Allah’tan bence zor annene git madem kirkin çıksın gel

1 Beğeni

Rabbi yessir Rabbena dualarını saleten tuncina bide salavat euzu besmele lohusa. Olduğum uz icin ayat okuyamıyoruz malum korkmayin Rabbım bizimle

1 Beğeni

Kişiden kişiye değişebilir ama ben 15.gün yalnızdım artık. Annem ilk 3 gün geldi. Başka şehirde yaşıyor ve çalışıyor. 2 gün kardeşim geldi. Sonraki 10 gün kayınvalidem geldi. Sonra onu da evine yolladum. 30 günlüğüz şu an, eşim vardiyalı çalışıyo. Haftada 2 gün 4-12 , 2 gün 12-8 çalışıyor. Ama tek başıma hallediyorum. Bol bol dua açın, kendiniz de felak nas okuyun. Her şeyy psikolojik yani. 40 olayı da tıpta fizyolojik açıdan var belki ama ben tamamen eski Türklerin şaman inancından kalma olduğunu düşünüyorum (şahsi düşüncem). Kafanızda olumlu şeyler yaratın. Zaten 20 günü atlatmışsınız. Eğer kendinizi iyi hissediyosanız kendiniz bakın bebeğe. Hem sonraki süreçler için de kolaylık olur size.

4 Beğeni

Annem 1 hafta sonra gitmek zorunda kaldı. Eşimde aynı zamanda işe döndü. Tek kaldık hiçte bişey olmadı. Bu biraz senle alakalı bi konu bebeğin akıllıysa sende rahatsan kalırsın. Öyle yok kırklı kadın tek kalmaz gibi hurafelere inanma. Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz.

4 Beğeni

Anneme gidersem eşimle aram bozulucak gitmezsem anne ve babamla aram bozulucak ben gitmek istemiyorum

Benim eşimde vardıyalı çalışıyor bi hafta 2-10 bi hafta 6-2 ve bu hafta akşam geç gelicek ondan arada kalmıştım ama gelen yorumlar biraz içimi rahatlattı

1 Beğeni

Ben 40 gün yalnız kaldım açıkçası korkulcak birşey yok kimseyi istemedim evime yakın annem de kayınvalidem de . Bebeğim 1 haftalıkken eşime işe başla artık ben idare ederim dedim evden çalıştığım için 2. Hafta da ben başladım sezeryan sonrası hızlı toparlandigim için

Komşun vs destek olabilecek biri varmı ihtiyacın olduğunda varsa dert etme Allah’ın izniyle atlatırsın

Eşim var sadece oda işe gidicek başka kimsem yok

1 Beğeni

Kendini strese sokma kuzum Allah annelere büyük bir güç vermiş zorlanmazsin diyemem ama üstesinden gelirsin :revolving_hearts:

2 Beğeni

Ben ilk gunden beri yalnızım ve bebk harici 2 çocuk daha var hicbirsey olmaz canım korkma

1 Beğeni
  1. Günden beri tek kaliyoruz çok şükür iyiyz bir sıkıntımız yok
1 Beğeni

Doğduğu andan beri tekim 7 aylık oldu endişelenmeyin bol bol dua edin :slight_smile:

1 Beğeni

Benim ailemde başka şehirde 12 gündür kendi annem yanımda yarın evine gidecek ben tek kalacağım bebegimle. Bence başedebiliriz alışmak icin denememiz gerek stres yapma kendine

1 Beğeni

Ben annemin yanına gittim 1 saat 15 dk uzakliktaydi. 40 ı cikasiya kadar durabildim ama tek kalma derim çok zorlanırsın. Ben 2 gün tek kaldım olmuyor çok zorlanırsın. 41. Gün kendi evime geldim artık o günden beridir hep tekim eşimle idare ediyoruz.

1 Beğeni

Valla canım en iyisi kimseye muhtaç olmamak sonra lafları sözleri olmasın eğer çok kötü değilsen evinde kal eşinden rica et bazı şeyleri ben sırf kimseye eziyet olmasın diye 3 günde ayaklandim sezeryan olmama rağmen

1 Beğeni

Malesef ailemin yanına gelmek zorunda kaldım 1 haftalık ama şimdi dönmeme izin vermiyorlar