Arkadaşım olur musunuz

Arnavutköy, sen?

Yaşım genç de ruhum 90lar​:joy: çok memnun oldum ben de aynı şehirlerde olsaydık keşke buluşma falan yapardık

Ay çok iyi olurdu sakarya’da yaşayan yok bu uygulamada varsa da nadir yada uzak ilçede maalesef :joy:

Sakarya’nın neresindensin? En son bekarken Karasu’ya gelmiştik ailecek

O zaman tam yerıne gelmıssın dıyeyım yasın kac bılmıyorum ama burdakı anneler bırbırının bacısı oluyor ,:heart_eyes:bazen arkads bazen dost bazen sırdaş bazen gercek hayata bıle alamdıgın destegı burda alabılırsın canım . Emın ol zamanla burdakı onsanlar aılenden olacaktır :joy::joy:ben burdan bırını gormeyım özlüyorum :joy::joy::joy::joy:bağımlılık yaptı .Ayrıca benım arkads cok ama bn tek burda vakıt gecırıyom​:joy::joy::joy:gozum kesmıy onları aramayı :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Adapazarı donatımda oturuyorum ben karasuya 1 saat kadar uzak ilçede kaldığı için karasu uzak kalıyor bize

Hahahha çok samimi bir yorum olmuş teşekkür ederim öyleyse sevinirimm yaşım 25 ismim hilal memnun oldum :joy::hibiscus:

1 Beğeni

Ümraniye

Ayy yalnız olmadigima buruk şekilde sevindim valla bura da olmasa destekcimjz bile yok

Merkezde mi oturuyorsun :slight_smile: merhabalar bu arada

Bnm adım da Habibe bnde 24 yasımdayım bnde memenun oldum :heart_eyes::innocent::rose:

Seyhan da oturuyorum

Hangiimize sordun :smiling_face:

Orayı duymadım hiç arkadaşım da Sakarya’da oturuyordu neresinde hatırlamıyorum ama Zonguldak’ta gelin şuan

P öyle mi Ben de yüreğir’de oturuyorum hangi mahalle belki annemlere yakın oturuyorsundur onlar da seyhanda oturuyor

Burası da olmasa nasıl yapardım bilmiyorum ben de herkes sağolsun sorularımıza cevap verip yardımcı oluyorlar yeri geldiğinde dertlenip üzülüyoruz burada vakit geçirmeyi seviyorum ben de bebeğimi tek başıma büyütüyorum ailem yok yanım da Muğla da yaşıyorum 6 aylık bı kızım var benim de :blush::sparkling_heart:

1 Beğeni

Merhaba bende 24 yaşındayım konyaliyim 6 aylık kızım var ailem arkadaşlarım burda yaşamıyorlar o yüzden bende yanlızım :upside_down_face:

1 Beğeni

Benim arkadaşlarım vardı da ne oldu herkes işine geldiği sürece arkadaş yada menfaatine göre

1 Beğeni

Yeşilyurttayım ben​:smiling_face_with_three_hearts:

İnsan eşiyle çocuğuyla ne kadar mutlu olursa olsun bi zaman oluyor başka birilerini arıyor arkadaş komşu vs.

1 Beğeni