Arkadaşım olur musunuz

Merhaba pek arkadaşım yok ailem ve eşim ve 4 aylık oğlumdan ibaretim insan bazen iki kelam edebileceği dertleşebileceği birilerini o kadar arıyor ki benim arkadaşım olur musunuz

2 Beğeni

Merhabaa nasılsın

Merhaba :cherry_blossom: İstediğin zaman konuşup dertleşebiliriz.

Ne tesadüf bugün tüm gün aklımdan bu geçiyordu bende mi sorun var neden arkadaşım yok die söylenip durdum

Merhaba iyiyim sen nasılsınn

Yaa çok teşekkür ederim :heart:

Ben her gün düşünüyorum maalesef…

Okulda sürekli kuzenlerim vardı ve hep birlikte gezerdik hiç arkadaş edinmezdik yani ben öyle zannediyordum sonra okul bitti herkes evlendi herkesin görüştüğü arkadaşları çevresi oldu benim yok yani olmuyo samimi olamıyorum​:person_facepalming:

Tanışalım o zaman arkadaşım :cherry_blossom: Ben Büşra İstanbul da yaşıyorum 30 yaşındayım oğlum var pazar günü 8 aylık olacak :heart:

Arkadaş olabiliriz :hibiscus:

Tanışalım arkadaşımm :hibiscus: Ben hilal 25 yaşındayım Sakarya’da yaşıyorum 4 aylık oğlum var :smiling_face:

Ben adana da yaşıyorum iki yıldır evliyim 7 aylık oğlum var ailemden uzaktayım ve iki yıldır eşimin küçük ailesi dışında hiç kimsem yok burada

Tanıştığıma memnun oldum :cherry_blossom: Kac yıllık evlisin, evlenince mi Sakarya ya geldin ?

İyiyim ben de teşekkür ederim​:rabbit: Ben de İstanbul’da yaşıyorum 25 yaşındayım 7 aylık oğluşum var 1.5 yıllık evliyim senin bilgileri okudum diğer yorumlardan ben de anlatayım dedim​:joy:

İstanbul da nerdesin

Ben de Adana’da yaşıyorum neresindesin

1.5 yıllık evliyim Haziran’da 2 yıl olacak sen? Aslen Sakaryalıyım ailem burda ilk evlendigimizde kartepede yaşıyorduk eşimin is değişikliği nedeniyle tekrar Sakaryaya dönüş yaptık

1 Beğeni

Bende memnun oldum bu arada :hibiscus:

1 Beğeni

İyi yaptın :joy::joy: aynı yaşta çıktık :joy: bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum :hibiscus:

Benimde Eylül de 2 yıl olacak. Ben Samsun dan İstanbul a geldim.