Yaa çok sevindim memnun oldum
Bende Samsun dan İstanbul’a gelin geldim. Aynı durum bende de var
Bende ankaradan gebzeye gelin geldim aynı durum hiç arkadaşım komşum yok sıkıntıdan çatlıyorum
Bende Samsun’dan Bursa ya geldim aynı durumu yaşıyorum
Merhaba ben de istanbuldayım malesef gurbete düştük benimde burada kimsem yok o yüzden evden bile çıkamıyorum kafayı yicem
Neresindesin
Bende hataydan istanbula gittim fakat olmadı yapamadık memleketime taşındım büyük sehirde tutunamadik
Bende erzumdann İstanbul’a gelin geldim benim oldum bina da kimse yok yaşlılara ve bekarlar var bende burda tekim
Aha aynı şeyleri yaşayan ben insanın gidecek kimsesi olmayınca kendini daha çok eve kapatıyor benim de İstanbul da hiç arkadaşım yok sadeece arada eşimle çıkıp gekitirum ama dertmesnsk kojusmakistedugikletigum birileri olsun istiyor insan birlikte aktiviteler yapmak istiyorum
Merhaba samsunun neresindensiniz bende gebzeden bursaya gelin geldim bursa da yunuseli de yaşıyorum ama aslen samsunluyum
Bende Niğde’den çoruma geldim çocuk ve 4 duvardan başka kimse yok
İstanbulun metesi
İstanbulun neresi
Avrupa yakası Yeni Bosna canim
Bende bagcilar
İstanbul Esenyurttan herkese selamlar
Aleyküm selamm Kayseri’den kimse var mııı kii? 4 yıl oldu buraya geleli hâlâ kimse yok valla bebişli arkadaş istiyorum artık
Bende memnun oldummm ismin ne ?
Çok haklısın ya bende aynı tek arkadaşım eşim burda
Merve ben, çocuk doktoruna kime gidiyorsun ben 2 tane gittim hiç memnun kalmadım, özel yada devlet farketmez iyi olsun yeter ki