Arkadaşım olur musunuz

Yaa çok sevindim memnun oldum :hugs:

1 Beğeni

Bende Samsun dan İstanbul’a gelin geldim. Aynı durum bende de var

Bende ankaradan gebzeye gelin geldim aynı durum hiç arkadaşım komşum yok sıkıntıdan çatlıyorum​:face_with_diagonal_mouth:

Bende Samsun’dan Bursa ya geldim aynı durumu yaşıyorum

Merhaba ben de istanbuldayım malesef gurbete düştük benimde burada kimsem yok o yüzden evden bile çıkamıyorum kafayı yicem

Neresindesin

Bende hataydan istanbula gittim fakat olmadı yapamadık memleketime taşındım büyük sehirde tutunamadik

Bende erzumdann İstanbul’a gelin geldim benim oldum bina da kimse yok yaşlılara ve bekarlar var bende burda tekim :pensive_face:

Aha aynı şeyleri yaşayan ben insanın gidecek kimsesi olmayınca kendini daha çok eve kapatıyor benim de İstanbul da hiç arkadaşım yok sadeece arada eşimle çıkıp gekitirum ama dertmesnsk kojusmakistedugikletigum birileri olsun istiyor insan birlikte aktiviteler yapmak istiyorum :pleading_face:

1 Beğeni

Merhaba samsunun neresindensiniz :smiling_face_with_hearts: bende gebzeden bursaya gelin geldim bursa da yunuseli de yaşıyorum ama aslen samsunluyum

Bende Niğde’den çoruma geldim çocuk ve 4 duvardan başka kimse yok

İstanbulun metesi

İstanbulun neresi

Avrupa yakası Yeni Bosna canim

Bende bagcilar

İstanbul Esenyurttan herkese selamlar :smiling_face:

1 Beğeni

Aleyküm selamm :cherry_blossom: Kayseri’den kimse var mııı kii? 4 yıl oldu buraya geleli hâlâ kimse yok valla bebişli arkadaş istiyorum artık :face_with_tears_of_joy:

Bende memnun oldummm ismin ne ?:smiling_face:

1 Beğeni

Çok haklısın ya bende aynı tek arkadaşım eşim burda

Merve ben, çocuk doktoruna kime gidiyorsun ben 2 tane gittim hiç memnun kalmadım, özel yada devlet farketmez iyi olsun yeter ki