En korktugum şey başıma geldi grip oldum bebeğim 3 buçuk aylık acaba sarıldıkça ona geçer mi ya da emziriyorum korkuyorum bebeğime sarılmaya ilaç kullanmaktan da korkuyorum nasıl atlatırız bilen var mı
Grip bulaşıcı malesef Bebeği emzireceğin zamanlar, yani ona daha yakın olduğun zamanlarda (uyku dışında desek daha doğru olacak sanırım) maske takabilirsin. Ellerini temas etmeden önce iyice yıkayabilirsin. Bol su içip dinlen. Bolca C vitamini tüket.
Evet uyku dışında kucağımdan inmiyor doğru diyorsunuz teşekkür ederim sıvı tüketmeye çalışıyorum grip olduğumdan korkmadım ilk kez bebeğime geçer mi korkusu yaşıyorum teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Bulaşıyor maalesef 11 gün çektik
İster maske tak ister 10 metre öteden emzir bulaşıyor malesef 1 aydır atlatamıyoruz. Ya o hasta oluyor bana geçiyor ya ben hasta oluyorum ona geçiyor. Birbirinizden değil de başkaları sizden uzak dursun. Babası babaannesi falan bulaştırdı bize hep
Çok geçmiş olsun bugün benim oğlum da gözleri sulanmaya hapşırmaya ve burnu akmaya başladı kendimi suçluyorum çok üzgünüm
Öyle haklısınız ki doğdu doğalı insanlara öpme demekten öpmeyin diye yırtınmaktan canım çıktı yüzğnden öpmeyip elinden öpünce iyilik yaptıklarını düşünüyorlar ama oğlum 4 aylık ve eli sürekli ağzında eşimin kuzeninin düğününe gittik gitmez olaydık ya birileri bana el öptürme derdinde ya da oğlumu öpme derdindeydi sonuç da kaçınılmaz ben üzerine titriyorum ben öpmeye kıyamıyorum neredeyse ağzından öpecekler
Ben de o dönem kendime çok kızdım ama elimizde değilki :(( ama babaya bulaşmasın en azından çünkü bizim bitti o başladı
Bizde de amcasının oğlunun sünnet mevlütu var gitmek istemiyorum inşallah bulaşmaz. Uzak tutmak istiyorum ama eşim gitmemiz gerek diyor
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatirsnz
Çok geçmiş olsun tekrar yaşanmasın
Kimseye yaklaştırma hasta biraz de
Çok teşekkür ederim siz de sağlıkla büyütün
Çok mantıklı