En son ekran veya sesli aklının kalabileceği etkinliklerden sakının illaki düzeliyor bebişler agrisi sizisida olabilr . aynısını bnde yaşıyorum uykusu gelmesine rağmen dört dönüyor ama sabır o zaten bir iki üç denemeye yavaştan duzeliyo
Bizmkide aymiydi yatak aldik smdi rht uyuyor yatigi rhtsz ediyor olabilir
Aslında 4-7 ay arasında çok düzenliydi herşey. Zaten doğduğundan beri hep beşiğinde yattı bir kere bile benim yanımda yatırmadım. Çalışmıyorum gün boyu oyun oynuyoruz, kitap okuyoruz, işlerimi o uyurken hallediyorum. Gündüz iki uyku yapıyor toplasan 2 saat yapıyor. Eşim işten gelince uyku vaktine kadar da o oynuyor ama gece uykusu hiç iyi değil şu sıralar. Uykusunun geldiği çok belli oluyor, hep de aynı sinyalleri alınca uyuturdum ama artık olmuyor. Gece uyaninca bile önceden hafif hafif mızırdanarak uyanırdı, şimdi bağırarak ağlıyor. Memeyi verdiğimde de tok olduğu için iki çekip bırakıyor emmeye devam etmiyor. Önceden uyanırdı emer karnını doyurur çekilirdi. Ben de emziği verip iki pış pış yapardım devam ederdi uykuya.
Yataktan oldugunu oek sanmıyorum ortopedik bebek yatagı aldık baya rahat. Bizim yatagımızda da orda da uzun uyku yapamıyoe hep kısa kısa ve hafif uykular