Artık sabredemiyorum

İnşaAllah Allah size de kolaylık versin cuma günü doktora gideceğim burdan yazarım hepimiz bilgileniriz :smiling_face_with_tear::heart:

Uyku eğitimi dediğinizi sizde kendiniz verebilirsiniz yeterki tutarlı olun zaten ortalama sütten kesilince bebekler 18 aylık gibi bazıları kendisi uyuyolar artık. Mizildadigina göre size bağlanmış iyice yada anne baba kaliteli vakit geçirin gün içinde gündüzleri 2 3 uyku yapın ama aralığı uyku süresini uzun tutmayın önce istersiniz tek besige geçin çocuk iki secenegide zaten reddediyo ve uyku vakti sinyalini takip edin ağrısı diş sancısı cekiyo olabilir .Los ışıkta uyutmaya çalışın çok yorgun bebek zaten uyuyamaz oda ısısı önemli ki bu sizde ideal duzeydeymis. Yavaştan bazı durumları kendiniz gözlemleyin düzeltin bu zamanda ayrılık kaygıları aşırı fazla oluyomus bebeklerde oyunda hep aklı kaliyo belliki gün içinde onunla oynayabileceğiniz oyunları oynayın merak edecek şeyleri sunun çocuktaki illaki merak geceleri son bulur kızımda emziriyorum mama hiç yok. Bu aralar aynı durumdayız bir kaç gün sürdü çok şükür uyuyo şimdilik .bazen aşırı mizildiyo uykusunu 4 5 kez boluyo eliyle uykuya dalana kadar yüzüme kendi ayaklarına dokunup durur. Emzirdigim için sürekli alışkanlık haline getirmiş emmek istiyo bı iki defa böyle emmek istedi onun oncesind euykusuna yatırırken emzirmistim zaten. Artık her agladiginda mümkün olmadiginca emzirmedim. Artık yavaştan her saat başı gözünü açıp oyun istemiyo çok şükür .sabırlı olun stres yapmayın bebekler hissedip zaten uyumaz eşinizden yardım alın birlikte dönüşümlü bakmayı teklif edin. Sabredin illaki buyuyolar aynı durumları yaşıyorum bnde ve sinir krizleri bile geçirdim artık yorgunluktan ama azıcık sabir

1 Beğeni

En son ekran veya sesli aklının kalabileceği etkinliklerden sakının illaki düzeliyor bebişler agrisi sizisida olabilr . aynısını bnde yaşıyorum uykusu gelmesine rağmen dört dönüyor ama sabır o zaten bir iki üç denemeye yavaştan duzeliyo

Bizmkide aymiydi yatak aldik smdi rht uyuyor yatigi rhtsz ediyor olabilir

Aslında 4-7 ay arasında çok düzenliydi herşey. Zaten doğduğundan beri hep beşiğinde yattı bir kere bile benim yanımda yatırmadım. Çalışmıyorum gün boyu oyun oynuyoruz, kitap okuyoruz, işlerimi o uyurken hallediyorum. Gündüz iki uyku yapıyor toplasan 2 saat yapıyor. Eşim işten gelince uyku vaktine kadar da o oynuyor ama gece uykusu hiç iyi değil şu sıralar. Uykusunun geldiği çok belli oluyor, hep de aynı sinyalleri alınca uyuturdum ama artık olmuyor. Gece uyaninca bile önceden hafif hafif mızırdanarak uyanırdı, şimdi bağırarak ağlıyor. Memeyi verdiğimde de tok olduğu için iki çekip bırakıyor emmeye devam etmiyor. Önceden uyanırdı emer karnını doyurur çekilirdi. Ben de emziği verip iki pış pış yapardım devam ederdi uykuya.

Yataktan oldugunu oek sanmıyorum ortopedik bebek yatagı aldık baya rahat. Bizim yatagımızda da orda da uzun uyku yapamıyoe hep kısa kısa ve hafif uykular