Artık sabredemiyorum

Sabaha kadar dönmekten harekwt etmekten 5 dakika uyutmuyor gündüz uykusu da yok beşiğinde yatmıyor benim yanımda yatıyor ama harekwtsiz bi saniye durmuyor dön Allah dön bi o yana bi bu yana durmadan kaşlarımı yoluyor gözüme parmağını sokuyor ve bunları hic durmadan arka arkaya yapıyor artık sabrım tükendi 9 aylık olmak üzere ne zaman düzelecek uykuları ne zaman adam gibi uyuyacak deliksiz 1 saatten fazla uyudugunu görmedim dayanamıyorum ya artık sinirlerim harap olmuş durumda

1 Beğeni

Uyuduğu ortam rahat değil demekki o yüzden çok hareket ediyordur. Sıkıntısının ne olduğunu bulmanız lazım. Örnek veriyorum çok sıcaksa bebek sürekli hareket eder uyuyamaz. Beşiğinde neden uyumuyor? Allah yardımcınız olsun. İnşallah biran önce düzelir.

1 Beğeni

Sıcak degil zaten zıbınla uyuyor vücud sıcaklığı dengeli hep kontrol ediyorum. Beşiğine koyar koymaz uyanıp ağlıyor. Uyanıkkende aşırı hareketli bi bebek zaten. Uyku eğitimi almayı düşündüm aşırı aşırı pahalı kafayı yemiş gibi fiyat veriyorlar. Amin çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Uyku eğitiminden sonuç alacağınızın garantisi de yok zaten. Ortamla alakalı başka bir sıkıntısı vardır diye tahmin ediyorum. Ağrısı acısı olsa ağlar sürekli. Ben bu aralar saat başı uyanıyor diye mahvoldum, siz 1 saat uyumuyor diyorsunuz, çok zor.

2 Beğeni

Aynıyız inanki en fazla 2 saat uyuyor nadir oda bu sabah 3den sonra 10 dakikada bı uyandı ne oluyor anlamadım valla

1 Beğeni

Uykuya gecmekde zorlaniyor olablirmi dalamiyordur besignde yatagni falan degstrn

Yok inanın aylardır uyku nedir unuttum çok uykusuz bi bebek. 9 ay kontrolünde söylicem doktoruna belki benim farketmediğim bir rahatsızlığı vardır

2 beşiği var ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum. 2 ayrı odada deniyorum her yolu denedim inanın uykusunda bile kıpır kıpır kendini uyandırıyor :sob:

1 Beğeni

Şimdiki çocuklar neden böule ya

Off canım benim kıyamam sana canım benim​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::downcast_face_with_sweat: ne kadar zor durumda olduğunu hissedebiliyorum canımsın, benimki de öyle yeri geliyor su içemiyorum tuvalete gidemiyorum çok zor Allah yardımcımız olsun.. birinden destek alma şansım varsa yap lütfen tek başına bu kadar yükü omuzlarına yüklemek çok zor​:pensive_face: ben yurt dışındayım kimse yok eşimde çalışıyor, dün eşim erken geldi bebeğimizle ilgilendi ama o kadar her yerim ağrıyor ki gözlerimden uyku aksa bile zor uyudum​:cry:

Benimki de asla beşiğinde uyumuyor sallanan ayrı beşik var onda da uyumuyor bizim yatağımızda uyuyor şaka gibi.. aynı yatakta uyumakta aşırı tehlikeli bunu biliyorum ama mecbur hiç uyumuyor uyumayınca biz de uyuyamiyoruz perişan haldeyim​:face_holding_back_tears: dün ilk defa bizim yatağımızı uyutmayı denedim 2- 3 saat aralıksız uyudu​:pensive_face:

Yari uyku tulumu dene buyuk ihtimal kendi kendini uyandiri elleri kollari eller yukari
Moro reflexi sicrama refleksi
Yatak basligi yukselt

Hepmi boyleydi uyku duzeni yoksa yenimi oldu canim. 8 ayligiz bizde uyku duzenimiz bozuldu biraz. Son 1 haftadirda besiginde donmekden uyuyamiyo kendini sıkıştiriyo en son yorulup uyuyo ama gecede ayni don don besigin icinde en son yanima aldim gece bu seferde ben ortuyorum iki ayagi kaldirip tepiniyo ustumuzu aciyo sag don sola don tekme atiyo bide esim diger odaya gitti artik adaminda saclarini yoluyo valla diş donemindeyiz mahvetti hepimizi

Bı anlasam bacım bende çok üzülüyorum benim çocuğum neden böyle diye ama kabullenmekden başka çaremiz yok sanırım böyle büyüyecek

1 Beğeni

Malesef benimde eşimden başka kimsem yok birbirimize destek oluyoruz elimizden geldiğince desteksizlik cok zor Allah yardımcımız olsun :sob::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Malesef hep bozuktu uykuları hic düzen alamadık ama bu kadar ağır hareketleri yoktu kendi büyüdükce hareketleri de cogaldı cok hızlandı benimde saçlarımı çok yoluyor 4 diş çıkardık biz ama malesef gün gectikce zorlasıyor bakımı

İlk aylar kundaklı uyutuyordum ama şimdi cok güçlü ve kundakladıgımdacok aglıyor. Birde artık yaz geldi isilik olur diye yapamıyorum

İnan bende aynı durumdayım bana aşırı bağımlı olmuş bide yanından ayrılsam elini bıraktğm an bağırıyo ağlıyo ne yaptıysam fayda etmiyor perişan oldum uyksuzlktan yorgunluktan 9 ay 20 günlük ne zaman düzelir bilmiyorum Allah dayanma gücü versin hepimizede

1 Beğeni

Amin ya amin :sob::sob::sob:

1 Beğeni

Ya bu aralar benm oglumda oyle cok donmeye basladi neden olur ki sabaha kadar boyle bnde huzursz olyorm o dondkce rahat edmedikce uyuyamyrm rabbm size yardim etsn insllh son bulr boyle huyszlukları ya insan tukenyor gercektn cok yorlyor